Tugba_58 Kızlar hamileyken tavuk yemek bebeğin gözlerine zarar veriyo kör olabiliyo diyolar sizde duydunuzmu böyle şeyler yiyomusunuz ??
[silindi] Tugba_58 anaaaam benim bebiş kör mü doğacak şimdi 😂😂 töbe töbe yok kız olur mu hiç öyle şey. Yine delinin biri uydurmuş işte
Cerenn06 Tugba_58 İyice şaşırmışlar ya artık ne diyeceklerini bilmiyorlar hamilemiyiz esir mi belli değil onu yeme bunu içme herkes birşey söylüyor et,kola,sigara hariç herşeyden yemeye çalışıyorum yeter ki canım istesin :)
defnemila Aç kalalım biz ölelim valla. Onu yeme buna dokunma şunu koklama şuraya gitme böyle yatma böyle oturma böyle konuşma şöyle durma böyle yürüme şunu giyme bunu görme üff gına geldi koca karı hurafelerinden...
Snmdnz Tugba_58 yok daha neler canm yok artik😂😂 valla haftada 2 3 kere yiyoruz ogluma hamileykende yedim sapasaglam valla simdide hamileyim yiyorum cnm
Peri_ss03 Tugba_58 ben yemiyorum canm zaten ondan değil ama faydası olmadığını bildiğim için iğnelerle sisiriyolar o tavukları
Peri_ss03 Tugba_58 mesela marketten hazır alıyosun tavuğu kesince hiç göğsündeki iplik gibi uzanan biseyi farketmiyomusun iğne yapılan yer .
Sedatadik Tugba_58 duyduğum en sacma şey doktor et balık tavuk diye haykırıyor onu diyen neden doktor olmamış
Blackkcat Tugba_58 ben tavuktan tiksindim üstelik şarküterimiz var🙈ama köy tavuğu bulursam suyundan çorba yapıyorum kendini yiyemiyorum henüz😂