Selimerve 113 gunluk hamılelık yazıyor ve 16 haftalık oluyor 16 haftalık ıse 4ay bir gun oluyor ama bugun eşim sordugunda happy bakdıgımızda kafamız karıştı -16 haftalık hamilelik kaç aylık oluyor= 112 günlük = 3 ay 22 günlük hamile oluyorsunuz. internettede boyle yazıyor ben anlamadım bu işi doktorumda bır hafta erken soyluyor hamıle haftalıgımı beynım error verıyor şuan yardımcı olun😔
Dygggkcr Selimerve son adet tarihinize göre takip edin. 120 günlük olduğunda 4 aylık oluyorsunuz o da 17+1 güne denk gelir
isilbeyaz Selimerve doktr erkn sölemz canm ya bebeğin gelişimine göre bi hafta söylüyor ya da son adet tarihini sana sormuştur ona göre hesaplayıp söylemiştr.Bu uygulamada son adet tarihini gir orda herşy gösteyr zatn kaç haftalık hamilesn diye.Hamileliğn haftasını gör nete yaz bu haftalık kaç aylık oluyo dye ☺️
Dozturkgol Selimerve [url=https://hizliresim.com/VYlPvy][img]https://i.hizliresim.com/VYlPvy.jpg[/img][/url]
Snmdnz Selimerve 16.haftan bitince 4 aylik oluyorsun yani 17.haftadan itibaren doktorunda ileri yada geriden soylemesi bebegin gelisimine gore soyluyor canm benmde 1 hafta onde fozukuyor mesela
Demettansa Genellikle doktor da bir hafta geriden geliyor bebek.benim de öyle. 38 haftaligim net biliyorum. Ancak doktorum 37 haftalık diyor. Tabiki sizin hamileliğinin öğrendiğiniz zman dan itibaren geçen zaman gercek süredir.
bus_ra Selimerve doktor ultrasonda bakarken söylemedi mi ben 6+6 yım ama bu uygulamada 8 olarak gözüküyorum
Selimerve bus_ra işte onu demeye çalışıyorum doktorum 18 haftalıksın dıyor burda 16 cıkıyor 113 gun gosterıyor Her ay 4 hafta degılmı 16 haftalıksam 4ay1 gun olmuyormu son adetımde 23 kasım sızınde kafanızı karıştırıcam ama 😅
Laloba Selimerve canım gün sayısını 30 a bölüp ayı hesaplıyorsun yani 130 günlük mesela 30 a böldün 4 ay 10 günlük çıkıyor, doktorun 1 hafta erken söylüyor dediğinde muhtemelen şudur sen 16+1 sin mesela bu 16 hafta bitmiş 17. Haftaya girmişsin demek bu yüzden doktor 1 hafta ileride söylüyordur
1994ozg Selimerve bildiğim kadarıyla 16 hafta 4 ay yapar yani 4 ay dolmuş oluyor 5in içine giriyorsunuz
Tugbacolak 1994ozg 4-8-12-16 dıye heseplıyorsun sanırımda öyle olmuyor canım her ayda 30 gun var ama 4 hafta olarka hesapladıgında 28 gun yapar o yuzde hafta hesabı sayarak cıkaramassn her ayda 2 gun gerı dusuyor
Tugbacolak Selimerve düz hesap yap canım kac gunluksen 30 a böl gitsin ben öyle yapıyorum☺️ 113 gun yanı 3.5 aylık de gec ☺️
1994ozg Tugbacolak doğru ama 3.5 aylık olamaz 16 hafta canım bana doktor 15.haftamdayım ve 4 aylıksın diyor mesela yani 4ün içindeyim :) bizzat doktora sordum o yüzden
Tugbacolak 1994ozg 3.5 demek 4 ün içinden ilerlemek demek zaten canm☺️ Uc bitmis dortten gun almaya baslamıs oluyorsun bu yaş ve hamılelıkde ay hesaplama ısı oldukca kafa karıstırıyor ben aralara bakmıyorm o yuzden sorana ya tam ay dıyorm ya bucuklu onumu acıklıcm bıde sunu btrdmdd bndn gun alıyormda hafta dıyorsun ondn anlamam ay de dıyolr☺️
Ezgi05 https://imgyukle.com/i/JnOhtQ ben hep buna göre ilerliyorum ne kadar doğru bilemiyorum tabi ama
Blackkcat Selimerve bugün bizimde 111.günümüz öyle yazıyor usgde 1hafta önden gidiyor,cuma günü dr 4ayı doldurmak üzeresin hatta doldurdun sayılır dedi ben hala 3.5aylık diyorum,1hafta sonra 4aylığım derim artık,hatta 4ü bitirip 5.ay içine girecez yakında😅