SemihDamlaDalan Berrin doktorunuzdan izin almanız gerekiyor ama bildiğim kadarıyla bu aylarda tehlikeli erken doğum riski olduğundan
Sibella Berrin ben yaptım bi sıkıntı yaşamadım ama bunu burda bize değil doktorunuza sormalısınız çünkü biz sizin hamileliğinizin riskli mi yoksa değil mi bilemeyiz dimi yani 🙂)
Aysealty Berrin 29.haftadan sonra doktorun uçak seyahatiyle ilgili rapor veriyor diye biliyorum cnm bence arayp danısmalısın bazı havayolu şirketleride raporu görmek istiyormus ama haftası degişebiliyor sanırım
Berrin SemihDamlaDalan gidebilirsin dedi kendi doktorum ama iğne olmaya sağlık ocağına gittim iki gün önce erken riskin var dedi kafam karıştı
Berrin Sibella sordum gidebilirsin dedi kensi doktorum zaten 🙂 ama sonrasında sağlık ocağına iğne olmaya gittim erken doğum riskim oldugunu söyledi kafam karıştı
Berrin Aysealty evet imzalı belge verecek bana doktorum ama erken riskim var aynı zamanda ondan korkuyorum
Pinarsalih Bunu ancak dr unuz belirler benim doktorum 32.haftaya kadar uçak yolculuğu yapabilirsin demişti
Aysealty Berrin doktorun o belgeyi verdiyse tehlikeli görmüyor demektir riski yüksek görse vermezdi heralde vermemeli yani
Berrin Aysealty evt orası öyle ama sonrasında sağlık ocağına gittim oradaki doktorum ise riskim oldgunu söyledi o yüzden kafam karıştı
Berrin Obsesifk gidebilirsin dedi doktorum. Sağlık ocağında li doktorum riskli dedi o yüzden kafam karıştı..
Berrin Tgbabsra gidebilirsin dedi doktorum. Sağlık ocağında ki doktorum ise riskli dedi o yüzden kafam karıştı..
Gulsen55 Sorun olmaz ya ben 32. Haftamda uctum hemde 3 bucuk saat. Sadece doktordan ucus raporu lazim