busramazan37 Kizlar selamın aleyküm bişey sorucam benim nisanim gelmiş ben napicam şimdi hastaneye gitsem sancım yok 39+5 im ne yapmam gerekiyor biraz panik oldum🙄😊
ZehrAsil busramazan37 bende 39+6 haftalıgım nişanlım geldı hastaneye gittim 3 cm acıklık var sancım olmadıgı için su gelmedıgı için eve geri yolladılar yarın muayanem var bakalım ne olacaksa sıfır sancı ya🤦♀️
EbruIrmakAhmet busramazan37 bekle canım ya suyun gelir ya sancın o zaman gidersin nişandan 1 hafta sonra Bile olabiliyo doğum
defnemila busramazan37 belki açılmanız vardır siz bilmiyorsunuzdur. Sonuçta sancı çekmeyenlerde var o yüzden suni sancı falan veriyorlar bilemedim gitseniz iyi olurdu
mhmtcnr busramazan37 Hemşiremin bana tavsiyesi, evde yatacağına hastahanede yat. Sen bebeğin şu an ne durumda olduğunu bilemezsin ama hastanede hem kontrol ederler hem de Allah korusun kötü bir durumda müdahale edebilirler. Beklemen neye yarayacak ki?
Kbra7777 Sancıların gelmesini bekleyeceksin canım suyun gelirse direk git ama sancıların sıklaşması lazım Hadi hayırlısı ile İnşallah sağ sağlim al bebeğini kucağına
busramazan37 Duşa girdim çıktıktan sonra şimdi çok az sancı vuruyor karnımın altına biraz daha beklesem mi sıklaşsın diye
isilbeyaz busramazan37 canm eğer suyun çok geliyorsa hastahaneye direkt gitmeni öneririm bebeğin suyu eksiliyor neticede❤️ en yakında doğum hikayeni yazmanı bekliyoım merakla bakalım neler yaşiyacaksın stres yapma 😘😘
busramazan37 mhmtcnr hastaneye gittim canım 1 cm açıklık var rahim yeni yumusamaya başlamış dedi eve geldim şimdi suyu herşeyi iyi dedi çok şükür 😊
Raziye42 busramazan37 Rabbım sağlıkla kavşmayı nap etsin inşallah bana da dua edn lütfen doğm edlrkn yaplan dualar kabl olurmş bende bebeğime sağlkla kavşym daha önce erkn doğmdan kaybm var 20 haftalık
busramazan37 Fatma46fatma vallahi canım benim herkesin ki farklı olurmuş benim ki adet kanaması gibi oldu pihtili baya pijamama kadar geçmişti
busramazan37 Raziye42 rabbim seninde yardımcın olsun inşallah canım benim stresten uzak tut yüreğini ferah tut her zaman inşallah sağ saglim sende kavuşursun mesleğine❤️