Sevdaaaamm Kızlar benim bugun 7cı gunmu adet olmadım 5ci gunu test yaptım C cıktı ama hala adet olamdım ilk defa basıma geliyo sizce test yapimi yine yada yapmasamı hayal kırıklı yine yasarım diye korkuyorum
brnr09 Sevdaaaamm erken gebelik testi yapın. Ben Predictor Early almıştım biraz pahalı ama %99 doğru sonuç diyordu. Gerçekten de öyle oldu. 2-3 gün geçmişti benim adetim çizgi çıktı hamile olduğumu öyle ögrendim.
Sevdaaaamm brnr09 ya esim benden habersiz test almıs normal olanı onu yapıcam ama cıkmasa dite korkuyorum
Sevdaaaamm brnr09 bi arkadas dedi sabah ilk idrarından yap tam net cıkar diye sizce dorum oyleyse yarın sabah yapmalıyım
mlsmrtgll Sevdaaaamm git direk acilden ver gebelik testi yaptırmak istiyorum de hemen yapıyorlar sonuçlarda çabuk çıkıyor
Cerenn06 Sevdaaaamm Özele gidip söylediğin de direk kan alıyorlar, kasık ağrısı da normal benim hep ağrıdı adet olacam sandım sürekli WC ye korkarak gidiyordum ama olmadım :)
mlsmrtgll Sevdaaaamm bildigin aynı regl ağrısı gibi ağrı çekiyorsun canım insan şüphe duyuyor bazen gebeliğinden her an regl olacakmışım gibi hissediyordum
Sevdaaaamm Cerenn06 ay darısı ban inş 3 bucuk yoldır evliz ilk gebeligim kimyasaldı bu korkuyom yine umtlanıp geri olamz diye