Billge Kızlar 8+1'im çok bulantım var Aynı şekilde iştah kaybı Yarın kontrolüm var doktor hap verir mi bunun için Artık dayanamıyorum İnsanın uykusunda bile midesi bulanır mi , bulanıyor . Gece gündüz kusar haldeyim tek lokma yiyemiyorum
isilbeyaz Billge şikayetini belirt ona göre bişeyler verie canm ama söylemezsen doktorn aklna bile glmz
Ahmetin_annesi Billge bana prilam dr vermislerdi ve ise yaramıştı ilk iki gebeligimde hastanede yatmam gerekmisti bunda yatmadım
Ftmkrdgn Billge ayni belirtiler bendede vardi suan 9+6 gebeyim herkez prilam diye bir ilaci cok ovdu doktordan onu yazmasını istedim uyurken iki tane iciyorum sabaha kadar ne bulantim ne bi bulantim oluyor sukur bu ilac sayesinde kusmayi bile unuttum kesinlikle sende prilam kullab yazdir
Ftmkrdgn Elif_mesut prilam diye bi bulanti ilaci var gece uyumadan iki tane iciyorum sukurler olsun gecti bulantilarim burdan tavsiye etmislerdi bana sende doktoruna ondan yazmasini söyle cok ise yariyor agzima lokma alamazdim yersem kusardim simdi onlar bitti bu ilac sayesinde