Girl_and_mama Merhaba kizlar ben dogum yapali 11 gun oldu doktorum bir hafta en gec 10 gun kanaman olucak demişti benim kesilmedi hatta hâlâ orta derece de kanamam var bu durumu yasayan varmi kac gun surdu kanamaniz ?
Prensessssss Girl_and_mama canım bilmiyorum doğumun nasıldı ama ben normal doğum yaptım 40 gün kanamam geldi ilk 10 gün baya geldi sonra yavaşladı en son kahverengi akıntılar geldi ve bitti ben acaba dikişlerim mi açıldı tutmadı mı diye çok korkmuştum ama çok şükür iyiyim şuan ikinciye hamileyim hiç korkma ama tedbiren bir doktor una git bence .. :)
Marryy Girl_and_mama ilk gebeliğim daha yolun ortasındayım ama merak ettiğim birşey var 🙈ped mi kullanıyorsunuz depend mi bazıları depende gerek yok diyor ped yeterli oluyormuş?
Arasbaran Girl_and_mama benımde 12. Gunum normal dogum yaptım. Kanamam regli kanaması seklınde devam edıyor ped kullanıyorum gunde 3-4 degıstırıyorumq
Girl_and_mama Prensessssss anladim canim cok tesekkur ederim Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin 😊
Rukiye1992 Marryy cuma günü doğum yaptım depent kullanıyorum cnm çok memnunum daha sonra pede geçicem