Anne1234 Merhaba sevgili anneler .Hamilelik sürecimi sizinle paylaşmak istedim . Etrafımdaki hamilelere göre çok farklı bir hamilelik süreci geçiriyorum ilk hamileliğim 12 haftalık daha bebeğim 😍Çevredeki hamilelerde çok fazla yorgunluk ve kusmalar gözlemliyorum ama çok şükür bende öyle bir şey daha hiç olmadı aksine hamile olmadığım zamana göre daha enerjiyim yerimde durmak istemiyorum sürekli gezmek istiyorum uyurken bile yarım saate yakın yatağın içinde ayaklarımı oynatıyorum😅 benim gibi olan var mı çok merak ediyorum sizlere bir soruyum dedim herkese hayırlı ve sağlıklı günler diliyorum ❤️
Gul-21 Anne1234 yarın kızlar sürünüyorum deyip gelme MaşaAllah kuzum kötü yanlarını söyle iyileri değil Benden sana iki çocuk anası tavsiyesi😂🤣
yasebaris Anne1234 benimde bulantım istifra yorgunluk halsizlik gibi sorunlarım hiç olmuyor şükür. Hatta dün eşime ben normal hamileler gibi gün içinde uyumuyorum sürekli iş yapıyorum sürekli yiyorum ne migdem bulanıyor ne artık aşeriyorum ne oluyor bana ben nasıl hamileyim böyle diye triplendim baya eşimde maşallah maşallah diyor daha sinir oluyorum bebeğim çok uslu olmayacak bence şimdi iyi günlerimiz anne yakinda ağlatacagim seni diyor 😂😂
Tatlisannedilekk Anne1234 nazar değmesin maşallah cnm, tam hayalimdeki hamilelik😊🤭 tam tersiyiz 10+6yım bnde, bulantı kusmam hala devam ediyo, düşük riskim var, uykudan gözüm açılmıyo, migrenim var çok zor geçiyo hamileliğim🤦🏻♀️😔ama olsun buna da şükür
Bestem Anne1234 kesinlikle paylaşma bunları kimseyle canm millet ilk 3 ay hamile olduğunu bile saklıyor başta bana da saçma geldi ama sonra hak verdim ben herkese yaydım hemen sonrası berbat bi hamilelikti.masallah sana
Hanifee1273 Gul-21 hahah çok katılıyorum sana . Millete Ultrason da görmesem hamile olduğumu inanmam dedikten sonra sürünen bennnnn 😅 kusmalar iştahsızlık kanama uyku mide yanmaları yüzümdeki sivilce lekeler .hamilelikte ne varsa hepsini yaşadım Bayılma hariç 😅 çok büyük ders aldım. Şimdi iyi olsam bile arayıp soranlara zor geçiyor diyorum
isilbeyaz yasebaris ay kız sorma bnde uzanırken bile ayaklarım mutlaka sallanır baktım hızımı alamadım tüm bedenimi sağa sola 😂😂😂😂😂😂 Bnde konuşuyorum bebişle şimdi yormuyosun ama ananı ağlatcaksın sen biliyorum diyorum 😂😂😂😂 Allah yardımcımz olsn
Anne1234 yasebaris hahaha hayırlısıyla gelsinler inşallah 🥰 bende diyorum bunları eşime ultrosanda olmasa hamile olduğumu hiç anlamayacam diyorum 😅
yasebaris isilbeyaz olsun onlar için değer onlar sağlıklı doğsun da ben çektiğim ve çekeceğim her acıya razıyım 🤗
Aysenes Bende senin gibiydim energie dolu herkeze diyom bu ne guzel hamilelik felan sonra kabuslar basladi 6 hafta kusmaktan kalkamadim malesef 😁
Mrvfndk Benim de bulantim olmadi sabah acken safra cikartrdim cok da kötü gecmedi baslar. Bazilri kafasini kaldramaz uyumaktan ben hic uyumadm gundz is yapmktan uykumu anlamadim mi.bilmiyrm ama. Ben de uyumak isterdm yaa. Ama karnmda agrilarm gecmiyo sertlesyo alt tarafm o ayri da. Ama millete iyi yanlri soylemeyek ya göz degerler bence .🥰😍🤗🤭🤭🤭🤗
Anne1234 Bestem evet bunu çok söylüyorlar kimseye söyleme diye ama nazardan ne kadar korkarsak o kadar nazarı kendimize çekeriz diye düşünüyorum ben nedense 😊😆bazılarıda daha bulantıların başlar diyorlar bakalım nasıl olacak umarım hep böyle gider 🥰
Tatlisannedilekk Anne1234 amin kuzum çok saol, hepimiz bebişlerimiz sağsalim kucağımıza alalım hayırlısyla🙏🏻🥰