MercimekVeaAnnesi Kizlar artik bebek arabasi almamiz gerekiyor stokke v6 baktik ya da doona ama bunlar hep sepetsiz arabalar zor olur diye dusundum ama siz ne onerirsiniz
VLD-61 MercimekVeaAnnesi ya bende bu markayı dünden beri araştırıyorum .hoşuma gitti . Elele Velar Travel Sistem Bebek Arabası Gri
TAkilicci MercimekVeaAnnesi mamas papas. Tüm arabaları harika👌 Ben flip xt 3 aldım, çok güzel her açıdan☺️
Hulyaawc Ne diyonuz be onlar ne 🙄 öyle yabancı geldi ki konuşmalarınız nasıl bilgisizim aman Allahım 🤦🏻♀️ Bana da yardım edin gerçi daha erkende.
Dilan-acr Hulyaawc yabancı gelir çünkü gereğinden pahalı ürünler 🤣 kraft falan en iyisi ya o ne öyle mamas paspas falan 😂😂
ElifOncul Dilan-acr herkesin butcesine gore degisebilir tercih ettigi urunler. Allah herkese en iyisini nasip etsin.
Sinem91 Dilan-acr herkesin kendi bütçesine göre tercihi, gereğinden fazla olduğunu düşünmüyorum 1 kere alınıp uzun yıllar kullanmak amaç
Laloba MercimekVeaAnnesi kiwi city way 5in1 aldım ben daha kullanmadım ama çok şık ve kullanışlı duruyor altındaki sepeti falan fermuarlı baya büyük