Melisaycl Rananur bizde salih eymen koyucaz hayirlisiyla salihi esim koymak istiyo olen cok yakin bi arkadasinin ismi eymenide bn oyle hosuma gittigi icin koyuyorum
Melisaycl Rananur onur alp ismi de bnm cok hosuma gidiyo ama biz salih eymene karar verdikten sora kesfettim bidahaline insallh😂😂
OlgaArslan Gzdnz bizde miraç ismine karar verdik ama yanına efe mi alp mi tam karar veremedik önce efe olsun dedi eşim şimdi alp diyo 🤦🏻♀️
OlgaArslan Rananur evet güzel oluyor bende efe düşündüm ama bi an vaz geçti eşim sebebi de arkadaşının erkek çocuğu olursa ismini o da efe koyacakmış ama ortada daha çocuk falan yok 😏
meralburak Rananur KIZIMIN ADI BERİL GÜNEŞ OĞLUM DENİZ ALP OLACAK ALLAHIN IZNIYLE... GÜNEŞ VE DENİZ GİBİ OLSUNLAR BİRBİRLERİNE ANLAM KATSINLAR 😂💕👨👩👧👦
ozlem_1990 Oğlumun adı Güney Çınar, düşünen olur belki fikir olur 😊 ikinci oğluma hamileyim, 8. Aya girdim kızlar isim bulamıyorum, 😩
Aylin_16 Rananur benim aşklarım ilk oğlum Mustafa Emin inşallah şimdi kardeşimiz yolda o da Yavuz Selim düşünüyoruz Sağlıkla yaşasınlar🥰
Aygul01 Brncnn Baran bizde düşünüyoruz Hamit’te aklımdan geçmedi değil babamın ismi ☺️ Eşimde bende babamı çok seviyor onun ismini koymayi düşündük… Baran Hamit diye düşünüyordum bende 🤗