Rananur Ne zormuş isim seçmek ya hanımlar yardım edin 😆ilk oğlumda hiç sorun yaşamadım hemen buldum bunda anlamlı güzel bir isim bulamıyorum 🙈
YYR19 Rananur ilk oğlumun ismi yağız bundada kayra ismine daha yakınım ama kayra eski türk mitolojisine göre Tanrı demekmiş diye duydum bugün doğru mu acaba bir fikriniz var mı ??? benim isim listem çınar,kıvanç,baturalp,kutay,yaman,yiğit,kayra idi ♥️
Fatma60_ Rananur ah ben ne cektm son 20 günün kaldı eşimle kavga dövüş yeter bi karar veremiyoruz ben hastane cıkısı kapı süsü falan yaptırcam dedim yetişmeyecek😅 en sonunda karar verdik doruk yuşa sırf hastane cıkısı falan için mecbur😀😀
EbruCnr Rananur İlkler hep kolay oluyor galiba isimde 😊 Bende 2.oğluma hamileyim İlki Kartal Ege İkinci Karan Efe
Rananur YYR19 kayra bende seviyorum ama etrafımda kayra Eymen eren yusuf bu isimler çok değişik güzel olsun diyorum eşim de alihan diyor oğlum doruk olsun diyor ben miraç doruk olsun diyorum acaip kafam karıştı 🙈
Mekamu Erkek isimleri çok klasik olmuş, ya Kuran'dan bir isim grubu var ya da eski Türk isimleri. Ben de eski Türk isimlerine meraklıyım ama eşimle bir türlü ortak yolda buluşamadık. Kız olsa şimdiye kadar vermiştik çok daha fazla seçenek var..
Rananur Mekamu aynen katılıyorum kız olsaydı Rana koyup geçecektik erkek isim koymak ne zormuş ilk oğlumun ismi de metin dedesinin ismiydi yanına tuna koyduk kolay olmuştu
Rananur Sekuhan ege mert gümüş daha güzel canım ileride iş adamı, doktor mühendis olursa iki isim karakteristik duruyor
Ahseninur İkizlere hamileyim. Biri kesin erkekmiş. Adı inş Kerem olacak. Diğerini kıza benzetti. Ama emin olamadı. Erkek olursa diğerinin adını da Mete diye düşündüm
civcivimmm Rananur salı günü cinsiyetimiz kesinleşicek eğer erkek olursa ki büyük ihtimalle öyle oğuzhan koyucaz 🥰
198723 Aysenes eymen siraç daha uyumlu geliyo siraç eymenden se sizce eşim tutturdu siraç başta olsun diye
Ayseyucel33 Benimde bebeğim erkek eşimle o kadar zorlanıyorum ki, anlatsam elimde uzun Bi liste var ve karar veremiyorum 😂
EsraaK Rananur Benim ilk hamileligim biz de daha yeni karar verdik Göktuğ olacak inşallah ondan önce Yigit alp düşünüyordum sende düşünebilirsin begenirsen 😊