Usluglhn Gizemveasya hamilelik cizgisi diye geciyor gayet normal birsey. Kimilerin de daha da belirgin oluyor dogumdan bir sure sonra geciyor
ElanrBlkc Usluglhn bende de var. Ben çok sevşyorum o çizgiyide bacağımda ki çatlakları da. Bebeğimle gelen minik izler onlar 😍😍
Bernadmrk Herkesin oluyo takılmayın çok 🤩 1 ay önce doğum yaptım hala gitmedi ne zaman gidicek bende onu merak ediyorum
Usluglhn ElanrBlkc cizgiyi bende seviyorum ama catlaklarimi hic sevmiyorum 🙈 benim vajinamin ust kismindan basliyor catlaklarim birde genis genis kipkirmizi😔
izelyzc Gizemveasya eskiler eger cizgi uzunsa erkek kısaysa kız derlerdi bn baktığımda uzun gozuktu erkek dedi doktor yengeminde kızı olcak onunki de kısa bilmiyorum gerçekten öle bişey varmı ama bizde çıkmıstı😂😂
Eylulikraninannesi Gizemveasya canım kişiden kişiye değişir ama benim kızımda göbeğinde çizgi vardı oğluma hamileyim yok hiç 😊
Metemelek Vücudun pigment uretmesiyle alakalı bir durummus. Ben dokuz aylık hamileyim bende cikmadi. Bende çıkmadığı için doktoruma sormusttum doktorum cikmasin çok önemli bişey değil herkeste olacak diye bişey yok demişti. O yüzden endişe etmeyin.
kitapkurdu Gizemveasya benim de 3-4 haftadır belirginleşti. Kızlarda göbek deliğinden aşağıya doğru , erkeklerde ise göğüs altından başlıyormuş. Öyle okumuştum.
Tgbb kitapkurdu hayır bu tamamen yanlış bir bilgi. Çizgi göğüs altından başlayarak göbek deliğinin en az bir karış altına kadar uzanır. Bunun cinsiyetle bir ilişkisi olamaz. Ayrıca ben de erkek bebek bekliyorum çizgi göbek deliğimin altında.
Usluglhn kitapkurdu benim ki kiz gogus aramdan baslayip vajina bolgeme kadar uzun yani hurafe sadece 😁
Alparslnbuss Gizemveasya normal. Linea ligra çizgisi o hemen hemen her gebe oluyor. Esmerler de daha belirgin diye biliyorum. Doğumdan bir kaç hafta yada bir kaç ay sonra geçiyor.
kitapkurdu Usluglhn hurafelere inanmam. Zaten bir yazıda okumuştum dedi. doğru mu yanlış mı bilemem ☺️