denizci35 Merhaba 34+5 haftamdayım. Mideme doğru baskı hissediyorum sertleşme oluyor orda. bikini bölgesi Sol tarafımdada batma oluyor. Sizce bu normal mı yaşayan var mı böyle birşey.
Gunesimveben denizci35 cnm ben 35+5teyim bi kac haftadr bnmde oyle hatta alttan sanci bile giriyor bebegim 2 haftadr dogum pozisyonunda hm onun etkisi dedi doktorum hmde buyudukce yeri dar geliyor ondan dedi
Yavrucugum denizci35 bende 34+4 günlüğüm bu hafta hep mide agrım mide baskısı vardı ve dediginiz gibi batma oluyor aşağa doğru ama benim sağ taraftan
yesim34 denizci35 34+6 yız bizde benim sanki göğüsümün altından çıkmaya çalışıyo gibi oluyo 😂 Bazen çıktım çok acıtıyor geçen bi vurdu sıçradım 😀 Benimde sol kasınta batma oluyo sanki kemiğimi itiyo sanırım herkeste var bunlar 😍
Gulsum94 denizci35 benimde vajinadan iğne batar gibi ağrılar oluyor ara sıra sol kasıkta ağrım vardı iltihabım olduğu içinmiş ilaç kullandım o ağrı dindi çok şükür ☺
PrensesiMira Haftamdan bu yana aynı şikayet var canım bende de. 30. Haftada bebeğim dönmüştü doğum pozisyonu almıştı doktorum bu yüzden olduğunu söyledi 34. Haftadayiz hala aynı sekilde devam.
denizci35 PrensesiMira çok teşekkürler 🎀.erken doğum tarzı bi durum olur mu diye tedirgin oluyorum arada. Her şeyde de dr a gitmek istemiyorum
denizci35 yesim34 Yavrucugum PrensesiMira Gunesimveben çok teşekkürler kızlar normal bi durum o zaman idare edicez böyle, herkeste olması sevindirdi😍🤰🏼🙏🏻🌼
cansuece denizci35 bendede var aynıları normal 😊az kaldı büyüyorlar bizide sıkıştırıyorlar dayanacaz😇biz 35haftalık olduk bugün.