Eligo canım korkma bişe olmaz inşallah doktorlar hep olumsuz konuşuyor..benim bebeğim onlara kalsaydı çoktan düşük olucak ölücekti en başından..31.haftama geldim 18.haftadan beri gelişim geriliği var bi ay geride hep ...şuan 30+1 deyim 733 gram ve bu hafta suyumda azalma başlamış ..12-13 haftadır erken doğumla korkuttular hala da öyle..hastanede yatış verdiler günlerce bi müdahale tedavi olmadı tutabildiğimiz kadar tutucaz lafından başka bişe duymuyorum..hastaneden çıkış aldım imza karşılığı neymiş çıkmam riskliymiş..madem bu kadar vahim durum doğumu başlatın çocuk karnımda ölmeden ona da yanaşmıyolar..sadece korku salıyolar insana bu kadar hassas süreçte olduğumuz halde..sen sık sık kontrolünü yaptır ama içini ferah tut her denilene kafanı takma ben çok yıprandım bu konuda şimdi umursamıyorum doktorları da çevremdekileri de..kısmetinde varsa yaşayacak bu çocuklar yoksa da allahın takdiri.. kurcalattıkça felaket tellallığı artıyo..biraz uzun oldu bu konuda muzdarip olduğum için kusura bakma🙈