Seyma18 6haftalık hamileyim. Temizlik yaparken nelere dikkat etmem lazım? Eşim yapma diyor ama içim bir türlü rahat etmiyor. İlk aylarda hamilelik için tehlikeli. O yüzden emin olamadım 🤔
Caglaasya Seyma18 bende 6 haftalıkken temizlik yapiyodum koltugu ittirdim ve sonra kahve lekelenmem başladı doktor bidaha sakın ağır iş yapma dedi ilaç verdi öyle geçti . Şuan 32+2 olduk ama ilk başlarda çok dikkat etmen gerekiyor bide yükseğe uzanmamani tavsiye ederim
1987gokce Seyma18 yükseğe uzanma, ağır kaldırma, kendini yorma, dinlerek is yap. Karnına darbe alacak hareketlerde bulunma canım 😊 hayırlı ugurlu olsun bebeğin Allah analı babalı büyütsün.
alewer06 Seyma18 kendini asla yorma normal günlük işlerini normalde 1 saatte yapıyorsan 2 saate çıkar dinlene dinlene yap asla ağır bişi kaldırıp ittirme cam silme canım
Minimini04 Benim düşük tehlikem yoktu çok şükür doktor rütün işlerini yapabilirsin demişti ağır kaldırma çok yükseğe falan uzanma sadece
PasaninAnnesi Benim kanama alanım vardı kesenin alt kenarında doktorum 3 ayını doldurana kadar dikkat edicez dedi ev bile süpürme dedi yapmadm sürekli yattim yeri geldi esim yapti gurbetteyiz annem calisiyo gelemedi kaynanam geldi 10 gün kaldi yardim etti derken cok sukur 12+2 olduk kanama alanım kaybolma derecesinde artik doktorum onu yok olur gider dedi alttan kanama yada lekelenme görmedim cok sükür sadece icerde kanama alanı vardı yattm sürekli kendine dikkat edince Allahn izniyle geciyo