Nuriay A_C_04 Nuriay Nasippp Nesityyy Tgbanne Tugce1803 Bus_ak18 Bus_ak18 Songulkls27 Rabia30-Adem Canoglumbenm Dorugum_silam Susamvemom Tugce1803 emrebusra96 Ozlemzeynep Kaderugr azinsan-azesya35 Kızlar şimdi size birşey de soyleyeyim hani benim kurtaj yuzunden adet duzenim bozuldu ya kurtajdan beri yani ocak 8 den bu yana 1 kere adet oldum oda adet deyildi lekelenme gibi birşeydi şimdi ben acaba adetimi mi ilk duzene salayim ? Çunki yumurtlama olmazsa bu ay testlerim boşa gidicek ve getirtme imkanim yox bir daha 😔 sizce ilk adetimi mi duzenliyeyim ? Hayit kapsulu var cok iyi hem yumurtalar icin hem de adet duzenleyici icin çunki baya baya adet gormedim boyle kahve rengi 1 2 damla birsey geldi her gun 5 6 gun boyunca sonra da kesildi ilk once adetimimi duzenlesem 🙄 boşa yapiyormusum gibi geliyor kızlar
Nesityyy Nuriay Canım sadece 1-2 damla mi geldi 5 gün? eğer 1-2damla geldiyse bence bekle bu ay.. Adetin düzene girsin..ondan sonra ovulasyon testini yap.. ama eğer söyledin adet söktürücüsunu içtiysen sana zararı yoksa başla içmeye.. Adet söktürücüsunu bende altım dün ama icime sinmedi nedense ondada az geliomus 3-4 damla..
emrebusra96 Nuriay kuzum benim kurtajdan sonra adet olmam 3 ayımı buldu ovulasyon testinde hangi gün başlayacağını bilmen için 2 adet arası günü bilmen gerekiyor böyle kendini yıpratırsın bence önce adetini düzenlemelisin
Nasippp Nuriay canım adetin bu ay düzenli olabilir bence devam et teste 5-6 testte çift çizgiyi göreceksin DİE düşünüyorum ben. Zaten çift çizgiden sora test yapmayacaksın bir daha mesela ben 30 lu test aldım 11 tanesini kullandım güzel değerlendirirsen elinde ki testler 2-3 ay yetiyor ben az çok tahmin ediyorum yumurtlama zamanımı ki genelde aynı zamanda oluyor. Bence bi devam et sende 5-6 test daha ayır bu ay için kalan olursa bir daha ki ay ona göre başlarsın testlere
Songulkls27 Nuriay canım valla yaşın çok büyük de değilse bekle yani aceleye getirmenin bir manası yok hem bebek içinde daha sağlıklı olur ama sen bilirsin tabi
Nuriay Nesityyy şimdi diyorum bu Ay bekliyeyim çunki olurda gebelik olur duşer hayit la o yuzden 2 gun daha yapicam ovulasyon eger çikmazsa o zaman birakicam yapmayi adetimi bekliyicem
Nuriay Nasippp oylemi yapayim 🙄 tamam o zaman 6 tane sini ayirayim bakiyim kaç tane kalicak saydim 6 gunde yaparsam 30 tane testjm kalicak canim o zaman 6 gunde yapayim nolur duani eksik etme Rabbim yardimcimiz olsun bu ay gore bileyim yumurtlama Allah nasip etsin saglikla
Nuriay Nasippp o zaman 6 gun yapiyim yumurtlama gorursem Bekliyicem bakalim Rabbim nasip edecekmi yok yumurtlama gormezsem o zaman hayita başlarım
Nesityyy Nuriay aynen kuzum.. bende öle yaptım ama hala gelmio benim.. yarında doktora gitcem bu yıl adet düzensizliği yaşıyorum 😔Buda beni korkutuyo😞😞
Nasippp Nuriay daha testin varmış güzel canım inş göreceksin bu hafta görürsün umarım için rahat olsun 😌 yumurtlamayı görene kadar havuç incir hayıt suyuda içebilirsin yumurtlamadan sora bırak ama hayıt suyunu ceviz fındık badem bunlar hep işe yarayan şeyler mümkün oldukça ye 3-4 adet 😘
Nuriay Songulkls27 yaşim cok buyuk deyil ama 2 kayibim var beklemek beni sadece uzuyor başka bir işe yaramiyor
A_C_04 Nuriay bencede öyle yap adetini düzene sok sonra takrar ovulasyon a baslarsin hem boşunada gitmez testlerin hakkında hayırlısı olsun inşallah 😊
Aycicegim Bende kaç kez bu testlerle takip ettim sayısını hatırlamıyorum yapmadigim şey kalmadı yumurtlamam hep oldu değerlendirdim nasip olmadı. Bu ay doktor kontrolü ile yaptım geçen ayki yumurtam çatlamamış kist olmuş o yuzden bu ay çatlatma iğnesi vurdum ve 6.günüm inşallah tutmuştur 🤲
Songulkls27 Nuriay haklısın canım ama işte rahmin bir toparladı. ALLAH en kısa zamanda nasip etsin 🧚♂️
Bus_ak18 Nuriay canım öncelikle kendini pskolojikmen hazırla çok paniksin. Testte hemen kırmızı çıkmayacak sabırlı davranman lazım. 4 5 tane daha yap 20. Güne kadar devam et teste bence. Baktın hâlâ silik testi bırak eşinle birliktelik yaşa 2 3 günde bir zaten adetin gelecektir. Ondan sonra düzene sok ve tekrar teste başla. İlaç kullanırsan eğer gebelik düşünmeki sonra üzülecegin birsey gerçekleşmesin
Nuriay Bus_ak18 aslinda hiç panik biri degilim soguk kanliyim dir ama bu konuda biraz panikledim gercekten tamam canim @Nasippp te oyle soyledi 6 gun daha yapicam Allahin izniyle eger bir sey çikmazsa dedigin gibi yapicam Rabbim hayirlisiyla yardim etsin
Tgbanne Nuriay bana bak güçlü ol arkadasım , pes etmeeeeee , bu sefer yaklastın , rahat ol bakim , kendine gel sarsıl hadi kuzum
Nuriay Tgbanne yaaa çok şekersiniz gerçekten iyi ki varsiniz 😍😍 Rabbim sanada banada nasip etsin evet devam edicem 6 gun daha koyu cikar in se Allah ❤❤😍