Nuriay Tugce1803 evet canim bakalim saldim çayıra mevlam kayıra 😊 her gün gunluk işlerimi yaptigim gibi yapiyorum stres yapmamaya kafama takmama ya calisiyorum
Songulkls27 Nuriay henüz yok gibi görünüyor. Daha önce ovülasyon testi kullanmadım ama kullananların dediğine göre iki çizgide net olmalı
Nuriay Songulkls27 wvet canim henuz yumurtlama yok iste biraz stresimi azaltmak icin burda kizlarla paylasiyorum ❤
Susamvemom Nuriay amin cnm benım sende ınsalalh sağlıkla Rabbım nasıp ederde hamıle kalırsın İnşallah kimin duası kabul olur belli olmaz rabbım bizlere nasip eder ınsallh cok amin🤲🏻
Ozlemzeynep Kızlaar ben de ovulsaydın takip ediyorum ilk defa 8. Günüm bugün bakar mısınız yumurtlama var gibi sanki resimag.com/p1/c9ea739bc57.jpeg
Nuriay A_C_04 Nuriay Nasippp Nesityyy Tgbanne Tugce1803 Bus_ak18 Bus_ak18 Songulkls27 Rabia30-Adem Canoglumbenm Dorugum_silam Susamvemom Tugce1803 emrebusra96 Ozlemzeynep Kaderugr azinsan-azesya35 🙄🙄🙄
Nuriay A_C_04 Nuriay Nasippp Nesityyy Tgbanne Tugce1803 Bus_ak18 Bus_ak18 Songulkls27 Rabia30-Adem Canoglumbenm Dorugum_silam Susamvemom Tugce1803 emrebusra96 Ozlemzeynep Kaderugr azinsan-azesya35 Kızlar şimdi size birşey de soyleyeyim hani benim kurtaj yuzunden adet duzenim bozuldu ya kurtajdan beri yani ocak 8 den bu yana 1 kere adet oldum oda adet deyildi lekelenme gibi birşeydi şimdi ben acaba adetimi mi ilk duzene salayim ? Çunki yumurtlama olmazsa bu ay testlerim boşa gidicek ve getirtme imkanim yox bir daha 😔 sizce ilk adetimi mi duzenliyeyim ? Hayit kapsulu var cok iyi hem yumurtalar icin hem de adet duzenleyici icin çunki baya baya adet gormedim boyle kahve rengi 1 2 damla birsey geldi her gun 5 6 gun boyunca sonra da kesildi ilk once adetimimi duzenlesem 🙄 boşa yapiyormusum gibi geliyor kızlar
Nuriay A_C_04 Nuriay Nasippp Nesityyy Tgbanne Tugce1803 Bus_ak18 Bus_ak18 Songulkls27 Rabia30-Adem Canoglumbenm Dorugum_silam Susamvemom Tugce1803 emrebusra96 Ozlemzeynep Kaderugr
Nuriay A_C_04 Nuriay Nasippp Nesityyy Tgbanne Tugce1803 Bus_ak18 Bus_ak18 Songulkls27 Rabia30-Adem Canoglumbenm Dorugum_silam Susamvemom Tugce1803 emrebusra96 Ozlemzeynep Kaderugr Ecmelbeyza Kızlar sevinçten yere goğe sigamiyorum yaptigim an kipkirmizi çikti ya çok sevinçliyim Allahım kac gundur adetim kurtajdan sonra duzensiz oldu yumurtama goremicem sandim kizlar çok mutluyum nolur dua edin nollur
Ozlemzeynep https://imgyukle.com/i/JCOLZM Öbürü silinmiş kızlar bu burada dursun inşallah yumurtlamadır ben yanlış bilmiyorumdur desteklerinizi bekliyorum ne yapmam gerekiyo nasıl değerlendirilir