Nuriay A_C_04 Nasippp Nesityyy Tgbanne Tugce1803 Tgbanne Bus_ak18 Songulkls27 Rabia30-Adem azinsan-azesya35 Canoglumbenm Dorugum_silam Susamvemom Kızlar dünkinden daha silik 😔 acaba yumurtlama gormiycemmi 🙄
Nuriay Nasippp Nesityyy Tgbanne Tugce1803 Bus_ak18 Songulkls27 Bus_ak18 Rabia30-Adem azinsan-azesya35 Canoglumbenm Dorugum_silam vuslatim34 Susamvemom emrebusra96 Kaderugr Kaderugr A_C_04 kızlar bakin bugun de boyle cikti 14 cu gun
Dorugum_silam Nuriay koyulasinca ertesi gunde saat 2 gibi yap taki 2.cizgi siliklesiyinceye kadar ozamn yumurta catlamos oluyomuş
Nuriay Nasippp ayy canim Rabbim hayirlisiyla nasip etsin hamile kalasin bu ay bende gorurum Allahin izniyle
Nuriay Nasippp evet canim Amin Rabbim hayirlisini nasip etsin sanada bu ay nasip eder banada isteyen herkese de
Nuriay Dorugum_silam evet canim Tesekkur ederim yapmaya devam edicem 2 çizgide ayni koyulukta olmali zaten henuz yumurtlamaya var Ama bakalim gore bilicemmi yumhrtlamayi
Nuriay A_C_04 Nuriay Nasippp Nesityyy Tgbanne Tugce1803 Bus_ak18 Bus_ak18 Songulkls27 Rabia30-Adem Canoglumbenm Dorugum_silam Susamvemom Tugce1803 emrebusra96 Ozlemzeynep Kaderugr azinsan-azesya35 🙄🙄🙄
Nuriay A_C_04 Nuriay Nasippp Nesityyy Tgbanne Tugce1803 Bus_ak18 Bus_ak18 Songulkls27 Rabia30-Adem Canoglumbenm Dorugum_silam Susamvemom Tugce1803 emrebusra96 Ozlemzeynep Kaderugr azinsan-azesya35 Kızlar şimdi size birşey de soyleyeyim hani benim kurtaj yuzunden adet duzenim bozuldu ya kurtajdan beri yani ocak 8 den bu yana 1 kere adet oldum oda adet deyildi lekelenme gibi birşeydi şimdi ben acaba adetimi mi ilk duzene salayim ? Çunki yumurtlama olmazsa bu ay testlerim boşa gidicek ve getirtme imkanim yox bir daha 😔 sizce ilk adetimi mi duzenliyeyim ? Hayit kapsulu var cok iyi hem yumurtalar icin hem de adet duzenleyici icin çunki baya baya adet gormedim boyle kahve rengi 1 2 damla birsey geldi her gun 5 6 gun boyunca sonra da kesildi ilk once adetimimi duzenlesem 🙄 boşa yapiyormusum gibi geliyor kızlar
Nuriay A_C_04 Nuriay Nasippp Nesityyy Tgbanne Tugce1803 Bus_ak18 Bus_ak18 Songulkls27 Rabia30-Adem Canoglumbenm Dorugum_silam Susamvemom Tugce1803 emrebusra96 Ozlemzeynep Kaderugr
Rabia30-Adem vuslatim34 göğüslerim çok sızlıyor. Ama dün daha kötüydüm kasiklarim vücudumun her yeri ağrıyordu
Susamvemom Rabia30-Adem https://imgyukle.com/i/Jru8Fc bu dünkü yaptığım canım yumurtlama galıba ama bugun de koyu çıktı devam edıyor galıba ama bıraz silikleşmiş gibi sanki geldi bana
Nasippp Nuriay kız üzülme göreceksin daha erken bende 20. Günde gördüm yumurtlamayı adetin 1. Gününden itibaren bu gün kaçıncı günün??
Susamvemom Nuriay görürsün biraz sabır cnm ama idrarını cok damlatma bide 1-2 saat bısey ıcme idrarın koyu sarı olmasına özen göster 🙏🏻