Nasippp Bus_ak18 https://hizliresim.com/vFAOrR canım adetime 6 gün var yumurtlamayı iki gün gördüm 14-15 7 veya 8. Günüm bu gün ovulasyon yaptım böyle çıktı sence neyin nesi senin testlerin duruyor mu 6 gün kala nasıldı
vuslatim34 Nasippp kuzum iki gün sonra tekrar et koyulasirsa gebelik olabilir.InşaAllah hamilesindir 🤲
Nasippp Bus_ak18 senin 6 gün kala olana benziyor mu canım kasıklarım ağırıyor göğüslerim acıyo belirti aramak istemiyorum ama bunlar var şaunda ☹️
Nuriay Bus_ak18 ay sizinkide benimkine benziyor her halde benimkide yarin çatlar sizinkide 30 ocakta çatlamiş Nesityyy canimm üzülmee Her şeyin bir çaresi vardir mutlaka Rabbim nasip edecektir elbetde
vuslatim34 Nasippp ay inşaAllah ya.benim bugün yumurtlamanin 6.günü bende 10.günü yapayım belki çıkar birşeyler 🤷♀️😄
Tugce1803 Ozlemzeynep keşke o erken koyulaşanlardan olsak bu günün yüzü suyu hürmetine inşallah hamile kalırız😍
Nasippp Ozlemzeynep ya umarım canım umarım bir birimizden duamızı eksik etmeyelim inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün 🤲🏻🌷
Nuriay vuslatim34 çikar tabiki her gerkes ayni gun yumurtlamiyorki 😍 bazisi benden daha gec 20 21 vi gun yumurtluyor sen henuz 10 dasin yapmaya devam et gorursun Allahin izniyle