Bende yazabilecek miyim acaba başarırsam derken sonunda başardım kızlar.Cesaretli olun inanın anneler kanatsız kahraman. Çok korkak olan kendimde anladım.gelelim doğumuma.12 martta kontrolüm vardı ve doktor çatı muayenemi yaptı 3 cmlik açıklık var yarın gel yatış yapalım dedi. İlk gebelik ya buradan öğrendiklerimle anladım suni sancıyla bu iş olacak. Neyse 13 mart sabahı sabah 8 de yatış yaptık gelen giden bakıo çatıya saat 11 gibi 5 cm oldu. Ama bnde ne ağrı var ne başka bişey. Saat 11:30 da suni sancı takıldı yıne bişey yok Saat 15 te doktor geldi baktı açılmama ve suyumu patlattı ondan sonra bende dayanılmaz sancılar başladı.ama sancı araları dinlendirici oluyordu. Neyse doktor epidural yapalım mı dedi evet dedim çünkü anladım ben dayanamıycam. (Adet olurken de dayanamazdım o yuZden dayanamayacağimi düşündüm acı eşiği düşük bnde biraz) anestezi uzmanı yaptı epidurali bu arada 7cm açıklık.bundan sonra sancılar sağ tarafımda ve belimde gitti ama sol tarafımda devam ediyordu o beni Zorladı.Saat 16 30 a yakIn aşırı Ikınma isteği oldu hemen dopumhaneye yürüttüler yakındı zaten odayla.ilk ıkındım olmadı o ara bi rahatlama oldu (bu aşamada siz karnıma basmayacak mısınız dedim ebelere bunu da buradan öğrenmiştim😁 .çünkü gerçekten başaramayacağımi düşündüm hayır dedi doktorum yaparsın bak oğlun gözüküo dedi o öyle deyince acıma rağmen iki kez güçlü ıkındım ve oğlumu kucağıma verdiler o an tüm acılar bitti ve sanki o acıları çeken ben değildim rahatladım ve başarmanın sevinci ve oğlumun boncuk boncuk bakışı herşeyi unutturdu.tabi dikişten çok korkan ben hiç hissetmedim desem😂inanın hiç hissedilmiyor. Sonra giydirdiler odaya rahatça gittim Bu arada oğlusum 3.505gr ve 48 cm. çok şükür bir sıkıntımız yok şu an Sadece benim dikişlerin biraz ağrıyo o yuzden sık sık yatıyorm. Birde emzirme işi biraz zorluyor göğüs uçlarım fazla olmadığı için. Herşeye rağmen anne olmak çok güzel ve ben başta annemi ve tüm anneleri anne olunca çok iyi anladım❤inanın bu cümleyi yazarken bile gözlerim yaş doldu.uzun oldu affola sorularınızı varsa yanıtlayabilirim.