meliccccc Dlktpl ayy masallah evet benmkide 2 tane durumun nasil oksapari doktorum 1 kutu yazmisti bana test gunune kadar yetiyo odaa sonuca gore tekrar alicam.. evet raporla aliyorum ben oksapari
Dlktpl meliccccc raporu nasıl alcaz bana 0,6 lık verdı 2 ıgne var ıcınde oda 180 cıvarı cnm ayda 2100 tl tutuyo bnm ıkı genımde pıhtılasma var saglık ocagı yazarmı acaba ya napsam bılemedım
Dlktpl Minelimmm saglıkla kucagına al ıns cnm darısı bana.oksapar estrofem progestan ıgne folıkasıt yazdılar bana cnm valla bakalım dınlenıyorum arada gezınıyorım dıkkatlımsekılde annemde kalıyorum ısmderdım yok allahtan belırtın olmusmuydı hıc
Minelimmm Dlktpl amin canm 🙏 4 aşılamam negatifle sonuçlanmıştı ve hepsindede adet belirtisi yaşayıp adet olmuştum bundada aynı şekilde göğüslerim dolgun ve adet krampları arada oluyordu oyüzden tutmadığına okadar inandırmıştım ki belirtiler aynıydı ama tutmuştu hamilelik belirtileri zten adet belirtisiyle aynı oluyor canım tutsada tutmasada oyüzden sakın belirti arama kendinde
meliccccc Dlktpl canm saglik ocagina sor yaziyomu diye.. raporu benm doktorum yonlendirmisti yaa bi devlet hastanesinde infertilite bolumune basvuru yapiyosun ama iki asilama olmak gerek daha oncede demistim olmadi kendi doktoruna danis bi rapor isini
Dlktpl meliccccc asılamaya gerek yok cnm bıtane oldm devlette hamılelıkte kullanmam lazımmya kadın dogumamı yoksa dahılıyeyemı alsam acaba randevu
meliccccc Dlktpl infertilite bolumune basvuru yapman lazim canm. Senden evlilik cuzdani ilk uc sayfa fotokobi, esinle senin kimlik fotokobisi, birer adet es ve senin resimi , esinin 900 gunluk sigorta dokum kagidi, ikinizin nufus kayit ornegi, isteniyo canm
Dlktpl meliccccc cnm ben hamılelıkte kullancam ya hem hamıle olursam zaten yazılacak onun ıcın dedıgıne gerek yok dıye bılıyorum bı saglık ocagına sorayım bende
Dlktpl Mlke ben bıle kendıme gelemedım cnm cokmheycanlıyım hala 🤣bebıtolar ıcerde nabıyo dıye dusunuyorum
Minelimmm Dlktpl canm 8 ci gün idrar testi yaptım gölge gibi çıktı 9 cu gün tekrarladım aynı şekilde çıkınca aynı gün 3 tane aynı marka bir tane dijital clear blue testiyle pozitifi gördüm ve 10 cu gün kan verdim 133 çıktı
Dlktpl Minelimmm kacıncı gun embrıyosuydu cnm senın herkesın tutunup bata salgılaması sanırım farklı oluyo