Slm kızlar sonunda bizde mezun olduk rabbim kimsenin kucağını boş koymasın inşallah ben 4 . Sezeryanımı yaptım öyle çok zorlu bi ameliyat olmadı sadece uyanamam korkusu sonrasında çocuklarıma ne olur korkusu beni mahvetti hele ameliyat kıyafetimle sandalyede gözlerimin içine bakan 4 yaşındaki oğlumun mAsumiyeti çokk mahvetti beni ameliyatım çok güzel geçti çok şüşür 4. Sezeryan çok riskli biliyorum ama eğer doktorunuz işinin ehliyse sakın korkmayın sanki ilk sezeryanmış gibi hiçbişey anlamıyosunuz benim sadece yaşadığım sıkıntı gaz sancısı oldu saatlerce onu yaşadım lavman yapılsın demiş doktorum bende daha önce hiç yapılmadığı için çok korktum bakim biraz yürüyeyim çıkmazsa yaptıralım dedim hemşirelere tam 3 saat boyunca ağrı sızı içinde yürüdüm sırf lavman yapılmasın diye sonunda dayanamayıp yaptırdım öyle hiç korkulack bişi değilmiş sadece tavsiyem bilinçlenin hanımlar böylece çok daha kolay oluyo herşey. Şimdi evimizdeyim çok şükür miss gibi cennet kokulu kara kızım özge lina m ve benden size kucak dolusu sevgiler. 🌹❤️🧿