Nessteyze Arkadaşlar merhaba 9+5 olduk gebeliği geç öğrendim şimdide garip şekilde içimde mi hala merakı başladı DOPPLER kullanan oldu mu hiç evde kalp atışı dinleme cihazı
Elpisphanto Nessteyze ayy aynı şekilde ben de sizin gibiyim içim içini yiyor en güzeli eve alıp 9 ay kafa dinlemek gibi...
Ececik07 Nessteyze ben kullanıyorum 3 gün kaldı doğuma da, kafasın da kuran tiplerdendim ama baya yardımcı oldu bana kalp atışını görünce rahatladım sürekli. Zaten bir müddet sonra bakmayı bırakıyorsunuz alışıyorsunuz doğal sürece.son 2-3 aydır hiç bakmadım.
Beklenenmucizem Ececik07 gebeliklerimde dusik olduğu icin biraz tedirginim şimdi. Ama internetten baktım biraz pahalıydı . Eşim şuan iş aradığından alamadim
Beklenenmucizem Ececik07 gebeliklerimde dusik olduğu icin biraz tedirginim şimdi. Ama internetten baktım biraz pahalıydı . Eşim şuan iş aradığından alamadim
nurcakir58 Beklenenmucizem pahalı deil sağlık ocanda kullanılan 250 TL ben riskliyim alayım dedim 20 haftadan sonra duyabilirsin dediler
Fatma-asel_29 Sağlık ocağındaki ebe bana büyüyünce dopplerle dinlenir dedi 16 hafta filan gibi dinledi sağlık ocağında küçükken dinleniyormu
busrasahinn Fatma-asel_29 yok canım en erken o dediği haftada dinleniyo bende 17 de gitmiştim ama kendi çağırmıştı beni
Semashn99 Nessteyze canım bebegin kalp atışlarını çok sık dinlemenin zararlı olduğu yönünde düşünen doktorlar var ıyi yapıcaz diye kötü yapmayın benim kendi doktorum her kontrolde kalbini nasıl attığını gösterirdi ama dinlemezdi detaylıda ilk kez dinledi 1 2 kez de sağlık ocağında dinlediler ki basladıginiz an takıntı haline gelicektir
Beklenenmucizem nurcakir58 ben 14. Haftamdayim ben 2 düşük yaşadım . Şuan tekrar hamileyim almak istiyrm sürekli düşünce icindeyim ama esim normal işçi iş arıyor..ve şuan evlerimiz yıkıldığı için kiradayız ondan dolayı cekiniyorum eşim den istemeye. Çünkü kış tan beru işsiz
nurcakir58 Beklenenmucizem ay çok zor Allah yardımcın olsun bebegin benimde vefat etti doğumdan sonra bende alırım almasına doktor dedi kafayı yersin her gün bakarsan zararlı ben esimden ultrason aleti bile istedim olmuyo her gün bakmak için ben şuan hamileyim biran önce sende kalırsın isallah
Beklenenmucizem nurcakir58 suan n hamileyim tekrar 15 haftalik . Ondan sürekli doktora gidiyorum . Devley oldugu için zor sura buluyoruz
Dunyam17 Bana eşim doğum günü hediyesi almıştı😬bir defa 2 gün hareket etmemişti, çok strese girmiştik,ondan sonra aldı,merakta kaldığınızda kolayca kullanabileceğiniz bir cihaz, en azından doktora muayene olana kadar içinizi rahatlatıyor🙈
Deletedmom337 Nessteyze doppler alsam bile suan duyamazsin en erken 15. Haftada falan duyuluyor onlar
Babies16 Nessteyze doplerde 20. Haftalarda ortalama anca duyuyorsun. Ve o haftalarda zaten hareketlerinide hissediyorsun.gerek yok oyuzden
Beklenenmucizem nurcakir58 eşim in iş i nedeniyle özel e gidemiyorum. Bide devlette bu ay ful randevular dolu. Salı günü gittim devlete sabahın 7 sinde o saatte bile sıra kalmamıştı. Ben çok tedirginim bu g3belikte