Yasesdu Sevgili anneler , Hatay merkez , İskenderun , Kırıkhan da önerebileceğiniz özel hastane ve doktor adı var mı acaba 🙏Devlette olur
Deletedmom124 Yasesdu ya canım bende araştırıyorum şimdi iki doktor var aklımda devlette ikisi de birisi erkek birisi bayan onlarla konuşacağım doğumuma az kaldı artık karar vermem lazım özelde yapacaktım vazgeçtim bakalım nasıl olacak
Minikmucizr Yasesdu İskenderun’da palmiye hastanesi 👍👍 Ertan Aydın, Süleyman Arslan, Ozan TURGUT antakya da mozaik ve defne hastanelerini öneririm
Deletedmom124 Yasesdu Hatay Antakya devlet hastanesi hasan büyükaşık bir defa gittim memnun kaldım bir tane de bayan doktor varmış bir arkadaş soyledi adını unuttum bu iki doktorla görüşüp karar varecegim
Yasesdu Deletedmom124 çok teşekkür ederim . Hayırlı zamanda çocuklarımızı kuçağımıza alalım inşallah❤️
yildiray_beyza0804 Minikmucizr ben iskenderunluyum 10 haftalık hamileyim özel palmiye hastanesine gidiyorm doktorum süleyman aslan ve aşırı memnunum çok ilgileniyor kızkende adet sorunum olsun ona gidiyordum çok memnundum hamile kaldım degistirmedim doktorumu inşallah dogumuma kadarda Süleyman aslanla devam edicem🙏
Minikmucizr Yasesdu siğortalıya palmiyede geçen gün sordum 2 bin epidural 500 mozaik defnede aynı civardır
Deletedmom124 Yasesdu herşey dahil derken canım 1 gece parası bu 2000 yada 2500 ekstra yatış ucreti 100 lira mozaikte