HacerNurlgeenAy Merhaba arkadaşlar 37+2 haftalık hamileyim geceden beri beyaz akıntım oluyor ama çok fazla derece de akıntı gibi de değil böyle su gibi kokuda Yok gibi anlamadım nasıl birşey sabahtan beri 6 tane ped değiştirdim akıntımı su mu anlamadım 😞😞😞
Tugcerasim HacerNurlgeenAy su çiş renginde oluyor hafif kan oluyor içinde birde karnından balon patlamış gibi ses geliyor
alewer06 HacerNurlgeenAy suysa tutamazsın illa kanlı olmasına gerek yok azar azar da gelebilir sen bi doktora git baksınlar yine de
HacerNurlgeenAy Tugcerasim teşekkür ederim canım çok sık tuvalete de gitmiyorum idrar yollarında enfeksiyon vardı onun için ilaç kullanıyorum acaba onun mu etkisi kan Yok ama bembeyaz iltihap atıyor olsa sarımtrak renkli olur diye düşünmüştüm 🙄
HacerNurlgeenAy Aysima11 teşekkür ederim canım o zaman korkmaya gerek yok doktor 11 nisana günü vermişti inşallah dayanabilir hanımefendi 🤗
GamzeSultan Eğer siktiginda tutabiliyosan idrar sıkınca tutamiyosan suyun geliyor demektirhayırlı dogumlar inşallah
HacerNurlgeenAy GamzeSultan tubalette gittiğimde bir anda akıyor ama tuvaletimi yapıyor gibi olmuyor en iyisi doktora gitmek sanırım şüpheli yaklaşmaktansa
Aysima11 HacerNurlgeenAy ay suyuysa bi de bence git o zaman Allah korusun suyu fln biter vizede haber ver merak ettim
HacerNurlgeenAy Doktora gittim arkadaşlar enfeksiyon dedi açılmaya baktı açılma Yok suda da sıkıntı olmamış sancımda çıkmadı çok şükür