Kubra67 Dün akşam çok değişik bişey oldu misafirim gittikden sonra eşimle iki oyun oynadik telefonlarda çok sevdiğimiz bir oyun var her akşam yatmadan once oynariz kesinlikle oynadik yatağa yatdimizda beni aniden bir ateş basti nefeslerim daralmaya başladi eşim beni balkona filan çikardi ama nafile nefesim çok daraliyor ve bi anda aklima çok değişik şeyler geldi sanki doğum yapamiycakmişim gibi karnim buyudukce nefes daralmalarim artacakmiş gibi daha değişik değişik oturma odasina geçdim bi anda ağlamaya başladim durduk yere hiç bisey yokken ağlarken gülmeye başladim delirmis gibiydim çok komik bi durumdu en son bi istifar etdim bida ağlamak geldi 🤣🤣. İki ağladim rahatladim uyudum eşimde şimdi bana bakip bakip gülüyor 🤣🤣
Cerenn06 Kubra67 Hep bu hormonlardan galiba bende 14 haftalığım ama gece ateş basıyor sanki duygusallık hat safhada zaten en ufak birşey de yaşlar süzülüyor 😅 Ama güzeL şeyler ya çok şükür varlığını hissetmek bile çekeceğimiz onca şeye değer diyor 😊
Nnur1 Kubra67 böyle durumlarda eşiniz yanınızdaysa o okusun size, yoksa siz kendinize okuyun. Ayetel kürsi, inşirah, felak,nas.. İnanın bu durum çok uzamadan biteceğini göreceksiniz. Bana da oluyor, eşim hemen okumaya başlıyor ve çok geçmeden bitiyor