OuzhanMelisaero 29+2 hamileyim Dünden beri asırı öksüruyorum nefes alamıyorum acıle gittim gece hic bisey yapamayız diyip yolladılar butun ic organlarım agırıyo kızlar nefes alamıyorum ne yapmalıyım
Dytanne OuzhanMelisaero canım pekmezin içine limon sık sabah ve akşam kaşıkla iç. Göğsü çok iyi yumuşatıyor. Çok geçmiş olsun.
Sultan42 OuzhanMelisaero hamileliğimin ilk ayında bende aynı böyle oldum üst solunum yolu enfeksiyonu dedi doktor ıhlamur süt iç falan dedi sürekli uyguladım geçmişti canım ama hastaneye gidipte geç oldu diye bi çözüm aranmaması öyle gönderilmesi de ayrı saçmalık yani biz gecede gündüzde bişry olduğunda hastane gitmiyceksek nere gideceğiz anlamıyorum ya
OuzhanMelisaero Sultan42 Benim baktı Bogazıma falan bisey yok dedi akciyer filmide cekemem dedi radrosyon olduqu icin Hic biraey yapamam eve git dedi
OuzhanMelisaero Sultan42 oksijen falan taksaydı acılırsım yada serum falan ama hic bisey yapmadı Gönderdi
OuzhanMelisaero OuzhanMelisaero ne yapacagımı sasırdım yapmadıqım sey kalmadı Caresiz kaldım resmen canıö cok yanıyor