Edahmet29 Kızlar 25+5 haftalık hamileyim bebek baya aşağıda hareket ediyor ve hareket ettikçe vajinama ağrı yapıyor sizce neden bilgisi olan varmiii?
zelis63 Edahmet29 bebeklerinin ayakları hala aşagıda oldugu için oluyor canm benmde öyleydi o haftada ayaga kalkarken bile derdim şimdi alttan çıkacak çünkü aşağı idrar torbasına baskı yapıyolar korkulacak bir durum yok normal baş aşagı dönünce daha rahat oluyo
Ask_H Edahmet29 o baskı 31. Haftada başladı bende şimdi 32+5 olduk hala var bazen korkmuyor değilm Baskıdan çok aşağıda hareket ediyor doktorm da başı yukarda demişti 31. Haftaya girdiğimzde kontrolüm vardı...
Sukufe Edahmet29 canım bende şimdi soracaktım 24+5 haftalıgim ama bebek çıkacak gibi hissediyorum karnımın altı ağırıyor
Kbramuti 25+0a girdim ve bende son 2 gündür yatarken dönerken aynı şekilde ağrıyor diyorum ama normalmiiş canım büyüdükçe olurmuş
Edahmet29 Kbramuti baya vajinamda hareket ediyor ve hareket ettikçe vajinama baskı yapıyor bende de hem idrar yollarında hemde böbrekte iltihap var korktum aćikcasi😞
Mehtapnur Edahmet29 iltihap var mı diye tahlil yaptırmak lazım mutlaka bu çok önemli ama bebeğin pozisyonundan kaynaklı da olabilir
Edahmet29 pyymamm insAllah ya çünkü ilk defa böyle oldu ve ilk hamileliğim bidebustune idrar yollarında iltihap böbreklerde de iltihap olunca çok kokrtum 😞
Mehtapnur Edahmet29 tabi ki doktorunuz söyler en doğrusunu ama iltihabı önemsiyor dr lar bebeğe geçmemesi için antibiyotik veriyorlar