Hacer_ikiz_gebe ikizannesii 33+6 da doğum yaptım 02.02.2020 yavrucuklar bu tarihi kaçırmak istemediler heralde ayın birinde tüm gün sancı çektikten sonra gece 3.26 da biri 3.27 de diğeri dünyaya geldiler cok şükür 2370gr kız 2340 gr erkek doğdu oğlumun akciğerleri daha iyiydi o 5 günde kızım da 8 günde küvezden cıktık cok şükür kırkımız cıktı herşey cok güzel tek basıma bakıyorum Allah kolaylıgını veriyor korkmayın inşallah
Sherylady Elif4d valla canım iç açıcı değil😞 daha bugun gittim kontrole son kontrol biri 2200 biri 2300 zaten bugune gelmem mucizeydi benim bu risklerle….
Elif4d Sherylady deme öyle benmkilerde o civarda doğdu, sağlıklı olsunlarda alırlar nasılsa kilo annesi. Bu arada doğumun gerçekleşti mi ? İyimisiniz?
Ikizlerr Freshpress bende 28 +4 deyim 1 cm açıklık var dedi doktor progestan falan verdi ciğer geliştirici vurundum kaç haftaya kadar gidebilirim
Hacer_ikiz_gebe Ikizlerr canım benimde 29 da bir cm acıklık vardı Ciğer geliştirici vurundum 32 de 2 cm oldu çok benim bide rahim agzında dikiş vardı 33 de rahim agzı iyice gerilmişti 34 de alacagım dedi dr inşallah beklerler dedi o hafta tekrar bir doz ciğer geliştirici vurundum 33+5 de sancılarım geldi bir gün boyunca sancı çektim 33+6 doğum yaptım ve acılmam yoktu o kadar sancıya yani sancı gelmese daha dururdum dikişlere ragmen korkma yani ama hep yat ben hep yattım sadece tuvalete kalktım yemeği bile yatarak yedin 33 deki ciğer geliştici çok işe yaradı biri 5. Gün diğeri 8. Gün cıktı cok şükür 49 günlük olduk bile 😊
Ikizlerr Hacer_ikiz_gebe ayy masallah darısı basima canım çok sağol moral oldu gerçekten allah razı olsun 🥰🌸🌸
Deletedmom115 merhaba arkadaşlar ben de ikizlere gebeyim, 14.hafta içerisindeler, son muayenede doktorum plasentamın önde olduğunu ama yerinin değişeceğini endişelenecek bir şey olmadığını söyledi, sizler de yaşadınız mı bunu acaba
Sibelhasanyigit ikizannesii ikizlerde normal doğum zor olmuyor mu doktorum bana sezeryan oluyor cogunlukla dedi benm 19+1
ikizannesii Sibelhasanyigit benim cok sükür kolaydı risk tabiki var ama ben icimi hep ferah tuttum sezeryandanda korkuodum ikiside bas bas geliodu doktorum ztn sonuna kdr normal dogum dedi saat 7de gercek sancım saat 11 de geldler 6 dk arayla kesisiz sancısız 2 3 tane dikis attı dogumdn snra odaya yürüyerek gittim Elhamdülillah
Tsakinturk Merhabalar bende 29+3 oldum dün kontrol vardı gittim ikisi de 1200 gram olmuş bana çok küçük geldiler normal mi acaba onlara faydalı olabilecek herşeyi yiyorum ama içim huzursuz oldu dünden beri 😔
2z-nns Tsakinturk Ben 30+0′da gittim geçen cumartesi 1500′e 1400 gr idiler. Kiloları güzel ama buna rağmen doktor mümkün olduğunca bebeklere kilo aldıralım, kritik zamanlar dedi. Bol protein önerdi. Bol et, günde iki yumurta ve sarımsaklı yoğurt mutlaka dedi hergün. Yoğurdu da hatta marketlerde satılan protein yoğurtları var ya küçük kutularda, sporcuların kullandığı onlardan alabilirsin dedi. Belki sen de deneyebilirsin.
ikizannesii Tsakinturk 30 hafta sonrası sadece kilo alıyolar ölcümler herzaman dogru cıkmıyo hele ikizlerde bana 2200 - 2400 dedi 2 ayrı hastane ogün dogum oldu 3200-2900 dogdular ben son zamanlar bahcemizde ceviz coktu bolca ceviz yedim gece kalkınca bazen muz fln yiodum arada süt iciyodum
Tsakinturk 2z-nns yeşil mercimek bulgur pilavı bol yoğurt peynir yemeye çalışıyorum ama o yoğurt tan alayım bende inşallah işe yarar çok teşekkür ederim 😊