Ylz Kızlar Merhaba! 5 +4 de keseyi gördüm ama bebeği göremedim 10 gün sonra gel kalp atışları icin dedi sizler bebeğinizi gorebilenizmi acaba !
Aysehatun Ylz ben bebeğimi 6.haftada gördüm ve 7.haftada kalp atışlarını dinledik harika bir duygu merak etme.biraz daha zaman canım 🤗
Oglununannesi Ylz bende 5+3 de yolk sac (arkadaş kesesi) 6+3 de kalp atışlarını duyduk şükür normal sizinki de 10 gün sonra duyulur
Ececeyda Ylz Ylz canım hıc takma bende senın gibi 5+4 iken muayene olmustum bebegı görememiştik cok evham yapmıstım 7+4 te kalp atışlarını duyduk
DilekAkkayaYksel Ylz canim bende 5+5 te gordum keseyi ayni senin gbi 10 gun sonra gel kalp atislari icin dedi dua et bol bol telas yapma 🙏🏻
Ylz Ladess keseyi gördüm ama doktor bisy demedi devlet hastanesine gitmiştim özel de ki gibi ilgili değil soru sormaya korktum acayip bi tavrı vardı
Edos Bende o haftalarda keseyi gordum. 8. Hafta gibi felan bebegi de kalp atisinida duyduk cok sukur.
Lavininannesi Edos bende 7+3 deyim yolk oluşmuş ama bebiş yok haftaya kadar bekleyelim göremessek kürtaj dedi sen bebişi gördünmü 7 haftalıkken cevaplarsan sevinirim
jrarya Ylz biz 6+2 de hem bebeği görmüş hemde kalp atışını duymuştuk ama 8. Haftada duyup gören arkadaşlarımda var canım endişelenme 😌😌
Kaansinem Ylz ben bebeğimi 6.hafta da gördüm çok küçük fasulye kadar daha çok erken canim görmen için 1 haftan var daha çok minnak🤗
ElifSencan123 Benimki geç döllenme bile değildi ve ben 5+5 te sadece keseyi gördüm. 7+2 de de hem bebeği ve hemde kalp atislarini duymustum. Yani çok çok normal ki görülmemesi bende çok stres sıkıntı yapmıştım kendime ama boşu boşuna yapmışım