Deletedmom0990 Kızlar internet üzerinden sipariş vermeye çalışıyorum illa TC kimlik no istiyor ya fatura için eşim de girme diyor daha önce alışveriş yapan oldumu civilim.com dan tc girip de sorun yaşayan oldu mu
Deletedmom138 Deletedmom0990 ben de girdim kayıt olmak ve fatura kesimi için istiyor sorun olmuyor eşimle sadece internetten alışveriş yaptığımız için böyle şeylere hakimiz 😁
Bsecill Deletedmom0990 ben aldım sorun olmadı, internet üzerinden satıl yapan bir çok firma fatura kesilebilmesi adına istiyor zaten bu bilgiyi zararı olmaz korkmayın
Narinom Deletedmom0990 ben yaptım hiç bi problem olmadı ayrıca civil kurumsal öyle küçük bi giyim markası değil 🙏🏻🤗için rahat olsun oğlumun bütün yazlıklarını internetsitesinden siparş vermiştim hiç bi problem olmadı
Tgcy Deletedmom0990 civilden lierac kremi alan varmı acaba orjinal midir bilemedim indirimde şuanda da 🤔
Deletedmom0990 Deletedmom138 bizde internet den alışveriş yapıyoruz genelde ama ilk defa TC istendiğini görüyorum Trendyol falan istemiyor
Deletedmom0990 Tgcy yok canm benim çatlak olmadı doğru düzgün karnım çıkmadı da açıkcasi 27+1 olduk ama 🙄 sadece arada zeytinyağ kantaron yağı sürüyorum yeterli bence ya 💁
Dilankenger Deletedmom0990 düzenli sür canım zeytinyağını benim 35 ten sonra birden bire oldu çatlaklarım . ne güzel seviniyordum yok diye . düzenli nemlemdiriciler yağlar kullanmama rağmen oldu önüne geçemedim
Artemis0 Deletedmom0990 01.01.2020 tarihinden itibaren arşiv faturaya geçme zorunluluğu getirildi. Bu doğrultuda sizden TC Kimlik Numarası ve e-posta adresi gibi bilgileri almak zorunda firmalar. Herhangi bir sorun yaşamazsınız sadece TC Kimlik no.dan bişey yapamazlar.
Cdmcvk Deletedmom0990 canım daha önce bir kez alışveriş yaptım bir sorun olmadı şuana kadar korkma. Sonuçta resmî ve bilindik bir site kıytı köşe bir site olmuş olsa insan korkar
Deletedmom0990 Cdmcvk haklısın ama işte TC isteyince yenilerde TV sehpası aldım vivenseden ama istemedi