Dilanmuhammed14 Canlar fena kaşınıyorum karnım çok fena deliricem süremediğim krem yağ kalmadı akıl verin lütfen 😭❤️36+5 haftalığım
Yoncaerim Dilanmuhammed14 tam zamanı çatlıyorsun galiba zeytinyağı sür Hindistan yağı yada yada yediğim bişey alerjide yapmış olabilir
Asel21 Dilanmuhammed14 Dr magnezyum vermedi mi? 23 haftaligim bnde Dr'um kaşıntı ve gerilme için magnezyum yazdı Magvital dye onu kullanıyorum çok şükür kaşıntım filan haffledi bir hafta falan oldu kullanalı
Dilanmuhammed14 Yoncaerim evet yeni yeni çatlamaya başladım bir haftadır kaşıntıdan kıvranıp duruyorum😭
Feridearslantas1 Asel21 canm magvital bana da verdikler kasilma ve kasik agrisi icin kasintiyla alakasi yok diye dusunuyorum
Defnemm22 Geçmiş olsun.sadece karin bölgrsimi baska yerlerde de varmi kasinti.Doktorunuza bi danisin derim bu haftalarda bazi kasintilar bi kan degerinin yükselmesinden kaynakli olabiliyo.Erken doğuma sebebiyet veriyo.
Dilanmuhammed14 Defnemm22 sormuştum kanımı aldı herşey yolunda dedi eve yolladı başka hiç birşey demedi
Asel21 Feridearslantas1 Dr'um bana öyle söyledi gerilme ve kaşıntı için dedi kullanmaya başladıktan sonra kesildi haffledi dedğim gbi arada oluyor. Günde 1 kere kullanyrum ben
Dilanmuhammed14 Asel21 kantaron yağı iyi gelmedi bana elma yağını daha hiç denemedim denicem inşallah faydası olur çok zor böyle