KubraaAbanoz İyi akşamlar hanımlar ben hamileyim ve saçlarımı boyadım çocuğun saçı aynı olur diyenler var fikri yada bilgisi olan varsa bir yardımcı olabilir mi acaba doğru mu yada hurafe mi kafam karıştı.
Feridearslantas1 KubraaAbanoz Tabikide hurafe ama neden boyattinizki keske dogumdan sonra boyatsaydiniz
Birkoalabirpanda KubraaAbanoz bunları söyleyenler cahilliğin sınırını nasıl zorlarız diye düşüyorlar bence
KubraaAbanoz Feridearslantas1 daha yeni hamileyim ilk haftada anlamadığım için bitkisel boyayla boyadım
Asel21 KubraaAbanoz inanma canm bu tür şeylere. Hamile iken saç boyatılmasnı Dr filan tavsiye etmiyor.
AATozarr KubraaAbanoz Bende gebeliğimin başından bu yana lens takıyorum , gözleri renkli olsun diye 🤪🤣🤣
MerveYarennn KubraaAbanoz yok artık hurafenin hurafesi şu insanların dediklerini takmayın kurbanınız olayım. Benim çocuk röfleli doğacak o zaman 😂
Poncikveannesi MerveYarennn 😂😂😂😂kızsa bebeğiniz ne güzel olur annemde bana hamileyken röfle yaptırsaymış ya keşke 😂😂😂
isimsizbebek KubraaAbanoz 35. Haftamda boyattım bende organik boya ile. Hurafelere inanmayn doğum yaptım
Feridearslantas1 KubraaAbanoz Anladm canm sikinti olcagini zannetmiyorum😊kimisi dogumdan 1 hafta once boyatoyor
Gulsahim KubraaAbanoz öyle şey olmaz canım resmen sen saçını boyatma diye söylemişler 😁 için rahat olsun