RabiaKaratas 14+6 haftalık hamileyim iki gündür sol tarafimda belimde karnimda bi ağrı var ama aralıklı şekilde ve sık sık oluyo. Çevremdekiler artık büyüdü geziniyo ayağını gezdiriyodur diyo bu doğru mu ? O kadar büyüdü mü yani 🥰
Gulbaharyldrm RabiaKaratas yaa aynıyız bende 14+5 1 gün varmış aramızda ☺️ Aynı şey bende de oluyor sol tarafımda hep birşeyler hissediyorum ☺️
Sedley RabiaKaratas Gazdır o canım bebek hareketi çok farklı bende başta öyle sanıyordum şuan 17+5 oldum gaz ve bebek hareketini ayırt edebiliyorum 🤗🤗
Nur_nur06 RabiaKaratas bende 13 haftalık canım büyük ihtimal gaz dır ama belin ağrıyorsa benim belim çok ağrıyor bebek sol tarafta olabilir başlı yüzünden olabilir
Onursila İlk gebelik ise 20.haftadan önce hıssetmezsın canım bende öyle sanıyordum ama hareketlerını 20.haftadan sonra hissedince anladım aynı olmadıgını
RabiaKaratas Nur_nur06 belim de çok agriyo ama gaz sancısı gibide değil ilk gebelik olduğu için bilemiyorum da anlayamadım yani 😄
Dilara9 Eger bu haftalarda hissede biliyorsan bu mümkün bende cok erken hissetim bebegimi ve gaz olmadigini ayirt ede bilirsin bence 🤷🏻♀️
RabiaKaratas Dilara9 bana gaz gibi gelmiyor gaz sancısı çok farklı çünkü ama çoğu kişide hissetmem mümkün değil diyo bende anlayamadım
prensannesi_ RabiaKaratas ilk gebelikse hissetmen mümkün değil gazdır bide rahimden olabilir benim 2. Gebelik 14.cu haftada hissettim o ağrı bambaşka birsey di doktoruma sordum rahim büyüdüğü için geriliyor demişti daha geçenlerde bile çok şiddetli sol tarafım ağrıyordu
prensannesi_ RabiaKaratas biraz daha sabır cnm hissedeceksin elbet ilk hissedeceğim ya pıt pıt diye bisey yada kelebek cirpintisi gibi bisey direk el kol ayak hissemezsin 19+4 oldu hala daha ben yeni yeni farklı. Haraketlerini hissetmeye başladım ilk gebelikte karın kasları sıkı olduğu için 20. Haftayı hatta daha fazla bile buluyor
Dilara9 RabiaKaratas kiz olsada olmasa tadini cikar sana tekme atmis gibi sevin positif ol ki bebeginde mutlu olsun 🙈♥️
Sedley RabiaKaratas İnşallah hissedersin canım ben 16+3 ken sırt üstü yattığımda iki kere pıt pıt attı şimdi elimle karnıma dokunuyorum tepki veriyor hareket ediyor daha iyi anlıyorum yani yemek yediğimde çikolata yediğimde uzandığımda hissediyorum 🥰🥰
mavisimm RabiaKaratas Ben 16.haftamda doktora gittigimde bebek hareketini hissetmezsin daha demisti. Ilk gebeligim. 18. haftada hissetmeye basladim canim. Benimde senin gibi o haftalarda agrim oluyordu doktorum normal demisti. Ani hareket yaoma bol bol dinlen
Yakamoz__gul RabiaKaratas ben 13+0 oldum. İki gündür karnımın dışından hareketi bariz belli oluyor. Hiç göbeğim yoktu ama önceden. Ama hareketini hissetmiyorum tabiki sadece görüyorum. 14. Haftadan sonra hissedilmeye baslanirmis ama ilk gebelikte nasıl birşey olduğunu bilmediğimiz için daha geç hissedebilirmisiz. Bence hissediyor olabilirsin.