brnr09 Kızlar mide bulantısından ve kusmadan bir türlü kurtulamıyorum 😥 15+4üm kustum yine bugün. Hiçbir şey yiyemiyorum çok yoruldum artık yaaa 😔
Alyali brnr09 canım 21 haftalık oldum hala kusuyorum mide yanması ve ekşimesi de başladı doğru düzgün birsey yiyemiyorum inan artık korkuyorum bazı gebelerde doğuma kadar oluyor kusma bulantı😷😟
KubrAbdullahh brnr09 canım 34+6 haftalıgım bugun yine kustm hala yemek yemede zorlanyrm kimininkş agır geçyo
198935 31 haftalığım hala devam ediyor ilaç kullanıyorum o olmazsa hiçbirşey yiyemiyorum 8.haftadan beri devam ediyor
brnr09 198935 ah sizin az kalmış 😥 ben çok yoruldum ya 😥 yine kustum az önce. Ölecek gibi oluyorum çok zorlanıyorum 😔
brnr09 KubrAbdullahh ah çok yoruldum artık gerçekten çok zorladı 😥 sizin az kalmış Allah’tan 😔 ben çok ağlıyorum artık bu duruma. Çok yoruldum
KubrAbdullahh brnr09 canım valla geçiçek die çok bekledm bende ama benmki geçmedi inşallah seninki geçer 🤲🏻 Ben artk ümidi kestm dogurim die beklyom 😊
Selcanntosunn 36 haftalık hamileyim ilk 2 ay mide bulantim ve uyku sorunum çok vardı çok uyuyordum gün içinde şimdi gene başa sardık mide bulantısı gece uykularım yok gündüz uyuyorum çok halsiz hissediyorum kendimi 😔