Hastane ziyaretci yasağı hakkinda ne düşünüyorsunuz benim bulundugum yerde birtane ozel ve devlet var ikiside sanci odasina kimseyi almiyor tek basima ne yapicam bilmiyorum doguma son 10 😞 benim gibi olan varmi
Hastane ziyaret yasagı
En özel ve güzel günümüz için bı sürü hazırlık yapmıştık ikramliklar vs. ama kısmet olmayacak sanırım. Yarın kontrolüm avr tekrar soracağım ziyaret kısıtlaması nasıl olacak diye.
Bosverin kizlar ben seviniyorum. Gelmesin kimse yenidogan mikroba zaten acik. Insanlar metrobus otobus vs araclarla gelicekler ister istemez mikrop olucakti suan corona olmamis olsa bile. Gelene gelmede denmez. Elleyene dokunma denmez. Kendini bilen insan bebegede anneyede yanasmaz ama kendini bilmeyen densiz cok bunlar aile icinden bile olabiliyor
Bütün hastanelerdemi geçerli ?
Buket06 ben cuma günü bizim hastaneyi aradım henüz bize böyle bı yazı gelmedi dediler yarın doğumum var gorucez artık
Buket06 maalesef Adana'da bile ziyaret yasağı var hastanelerde
Betem valla ben sevindim böyle olmasına zaten kimseyi istemiyordum söylüyordum da sürekli yalnız bırakamayız diyorlardı şimdi mecburlar
Betulbekil herkesin düşüncesi farklıymış gerçekten tek basiniza korkmuyormusunuz
Betem yani henüz doğum anını bilemediğim için o an farklı düşünür müyüm bilmiyorum ama şu an için yanımda annem ya da eşim olursa daha çok stres olurum gibime geliyo ben daha çok kendi kendime olmayı seven biriyim
Betem ama dediğim gibi belki doğum anım çok kötü geçer ya da bana kötü gelir bişey olur fikrim değişebilir bu şu an ki fikrim doğum başladığında ne düşünürüm bilmiyorum
Kizlar dua edin lutfen stressiz bir dogum gecirim 2 saatir agrilarim var suyumda sızıntı seklinde geliyor hayirlisiyla doğururum insallah 🙏🏻
Miniginannesiiii1111 bugün kontrole geldim nisan sonuna kadar refakatçi bile yasak olduğunu ilettiler
Buket06 doğru vallahi olsun yaz geliyor ya inşallah umudumuz tükenmez havalar ısınacak
Betem inşallah hayırlı geçer canım doğumun sağlıkla kucağına alırsın 🙏🏻🥰
Bende çok heves etmiştim ama hiç bir şey sağlıktan önemli değil bence eve bile gelmesin kimse🙄annemle eşim yanımda kalsa yeter diyorum ama hastaneyi aramadım henüz doğuma da 1 ay var daha😐 işler 1 aya daha da karışmaz inşallah, bizim doğum zamanına ne olur bilinmez🤷🏻♀️
Betem carsamba akşamı acile alındım erken dogum oldu dogumun olacagını düşünmediğimi için devlete gittim ve sancıyı tek basıma cektim cok zordu bir basına olmak umarım yasak gecerli olmaz psıkolojik olaral çöktüm oğlum da yogun bakımda 😔
Betem evet bizler çok hevesliyiz anne oluyoruz haliyle korkularımızda var yanımızdan birini istiyoruz ama bence bebeğimiz için en doğrusu bu bağışıklığı henüz o kadar zayıf ki ve yenidoğan bebekte görülmüş bu hastalık yani risk grubu bebeklerimizide kapsıyor eşim sağlık çalışanı bilinmeyen vakalarda var arkadaşlar durum medyada görülenden daha ciddi eşim işten çıkınca duş alıp üstünü değişmeden yanıma gelmiyor rabbim hepimizi bebeklerimizi korusun inşallah