Haticeninzeynepi Hamile anneler bez stoğu yapıyor musunuz 33 haftalık hamileyim sleppy yenidoğan iki paket aldım ama bu virüsten sonra ne olacağı belli olmaz dışarı çıkma yasağı felan gelirse ne yapcaz
Canoglumbenm Haticeninzeynepi tabikide yapmayın. Bez bebeginize iyu gelmeyebilir. Onu geçtim ilk aylar bebekler hızlı kilo aliyorlar o yuzden bedeni de degisecek bezin. Aldığınız bezlerde elinizde kalir dogal olarak
KubrAbdullahh Haticeninzeynepi canım ben küçük bi paket aldım sleepy bebege iyi gelirmi gelmezmi kilosu nasıl olur die almadm fazla ya artmaz inşalllah hastalıklarda nisanın sonuna dogru biter diolar panzehir bulundu falanda dioalr bakalm hayırlısı canım öyle bişey olsada eninde sonunda biticek elimizdekilerde bi çaresini bulcsklar
Haticeninzeynepi Nisan sonunda doğum yapcam nasıl olcak hiç bilmiyorum endişeleniyorum lazım olur mu olmaz mı o zamana kadar istediğimiz gibi gidip alabilir miyiz her şey soru işareti 😓
Haticeninzeynepi KubrAbdullahh inşallah bir an önce biter de bu hastalık yavrularımız sağlıklı bir dünyaya doğarlar 🙏🏻
KubrAbdullahh Haticeninzeynepi inşallah seninkidemi nisana denk gelyo dogumun tam bu zamana denk geldi benm
kizimablaoluyor Haticeninzeynepi sleepy çok stoklama canım benim bebeğime pişik yaptı fena halde hemde 4 tanecik kullandık