kbracbc Oglumoglum been 37. Haftamdayım sebebi nedir bilmiyorum açıkcası batma gibi hissediyorum ve nefes darlığı çarpıntıda hissediyorum bununla birlikte
Hayat Oglumoglum Bende de öyle oluyor.Yürükce aniden sanki bıçaq saplanıyor.Ve altdan çok baskı oluyor
Selalee22 kbracbc benimde cok carpntim oluyor uzanma geregi duyuyorum 37+3 oldm ama benm batma olmuyor asagi tarafmda niye bilmiyorum bebek yerlesiyor oyle oyle olunca gidin gelin yavas yavas iyi olur sizin icin normal dogum dusunuyosaniz tabi
Haticeakks kbracbc bende batma hissediyorum ya ama daha 34. Haftanın içindeyim benim haftamda var mıydı batma
kbracbc Selalee22 normal doğum düşünüyorum ama korkuyorumda 😂 hergün yürüyüş yapıyorum eve geldiğimde belim çok ağrıyor bebek hareketleride fazlalaştı gelmek istiyor galiba 🙈 tamda anlamıyorum çok baskıda hissediyorum
Selalee22 kbracbc kbracbc bende korkuyorum ama en sagliklisi normal dogum o yuzden bir aksilik olmzssa insallah normal dogum olur 🤲🤗
Odncbtl Ben daha 34 haftadayım benimde 2 gündür çok şiddetli batmam oluyo sanki içimden kıl çekiyolar gibi hatta bunu sormak için konu açıcaktım şimdi 😊 anneme de soramıyom panik yapıyo ilk hamileliğim normalmi acaba gitsemmi doktora varmı yasıyan