minikseftali_ Rabbia kessinlikle annen, eger gelebilme ve sende kalabilme imkani yoksa ki bu cok dogal, sen git annende kal onun gibi olmuyor kimse nazinda sozunde gecer. Bir omur kocanlasin zaten sonucta gelip gorucekmis hemde o kada uzun bir sure kalmana gerek kalmayacak zaten🌸
aysglckr Rabbia Bende çok düşündüm ama annem gelip kalıcak evimde daha rahat ederim düzenim var sonuçta annem gelicek kalıcak kaynanamı istemiyorum şimdi bile önüne yemek koyan benim faydasından çok zararı oluyo oyüzden annem gelicek sağolsun
YagmurDaskn Deletedmom124 Bence nas rahat edecekse öyle olmalı düşüncem sizi niye üzsün ki asıl sizin düşünceniz beni üzdü. Sırf baba görcek diye o doğum sonrası hali ağrılar bebeğin dilinden anlayamama gibi sıkıntıları niye çeksin ki ? Herkes evladı için en iyisini ister bu normal. Eşce çok önemli tabi ki ama anne ne kadar dinlenmiş olursa bebeğine çok daha verimli ve güzel bakar. Sırf eşi görsün diye zorluk çekerse bebeğine gene iyi bakar ama dinlenmiş olduğu kadar iyi bakamaz. Karar tabi yine ona kalmış ama ben olsam annemde kalırdım erkekler bebek tutmayı bile bilmiyoŕlar onlara öğretene kadar zaten toparlanmış oluyoruz. 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Deletedmom124 YagmurDaskn dusuncenize saygı duyarım ama şunu belirtryim ki ben oğlumu tutmayı emzirmeyi altını değiştirmeyi eşimden öğrendim eşim kardeşlerine bakmış büyütmüş anne ilgilenmediği için bence şahsi görüşüm eş çok çok önemli kayınvalidesi de kesinlikle fazlası ile yardımcı olacaktır merak etmeyin
Bsraylmzz Rabbia kaynananla aran annen gibi yakin davrsniyosa kizindan ayirt etmiyosa orda kal bence anneden cok eslerin yardmi oluyo ☺
YagmurDaskn Deletedmom124 siz öyle oldunuz diye herkes böyle olamaz ki. Benim eşim tutmayı bilmiyor diye tutmazdı korkardı. Ayrıca kv. Bebeğim 2 aylıkken geldi meme reddi yaşadığımız dönemde yardımcı olmayı bırak tam tersi daha da zorladı beni. Bence en önemlisi annenin hem bedenen hem ruhen dinlenmiş olması. Eş de kayınvalide de asla anne gibi bakamaz. O yüzden anne daha önemli
Damla0909 Rabbia Eşinin bebeğine yakın olması da çok önemli. Kayinvaliden ile aranda sorun yoksa kayinvalidene yakın yerde doğum yapabilirsin. Ilk 1 hafta annen yanında kalır. Sonraki 1 hafta kayinvaliden kalır 15 günden sonra zaten kendin bakmaya başlarsın canım 🤗
Badembebe Rabbia sultanbeyli ile esenler çok uzak değil ki? evinde kal,annen gelsin snde kalsın,sana baksın.uzak ddiğin sanki şehirler arası.Ayrıca başka yerde doğum yapıp 1 ay sonra dönmek nedir sonra erkekler uzaklaşıyor dersiniz,uzaklaşır tabi.