Hlyagnrr 12.haftadayım bir kaç haftadır uzandığım zaman doğrulma ihtiyacı hissediyorum nefes alamıyorum nefesim yetmiyor böyle hisseden var mı ?
Pnrbtr Hlyagnrr 13 haftadayım. Benim de öyle. Sağımdan soluma döndüğüm zaman bile nefes darlanıyo. Nefes yetmiyor. Normalmiş sanırım.
_Mrv_ Hlyagnrr benim de başlardan beri oluyor, yatınca çoğalıyor ve çarpıntı yapıyor, sanki aldığım nefes yetmiyormuş gibi bir his. Demir ilacına başlayınca biraz hafifliyor, bide az yemek lazım.
littleon Olmazmı carpıntı oluyor nefesim kesiliyor yattıgım yerden dogrulamıyorum 😰 17.haftalgm ben ama 12 13 den beridir var artık kalp daha fazla kan pompalıyor 2 kişilk nefes alıyoruz ondan kaynaklı bir çok hamilede oluyormuş yalnız degiliz 😊😊
Hlyagnrr littleon öyleymiş canım evet de genelde son haftalarda olurmus Rahim sıkıstırdıgı için bizimki daha küçük neden bukadar fazla yaşıyorum korkuyorum açıkçası son haftalarda hiç alamıycaz heralde 🥺
Mevsim36 littleon ne kadar mucizevi bir durum. Hele ilk gebelikte her gün bu mucizelere mekan oluyor bedenimiz. Çok etkileyici geliyor bu durum. Ben de çok çabuk yoruluyorum nefes nefese kalıyorum 11.haftadayım. Neden oluyor diyordum nedeni çok güzelmiş 🌺
Hlyagnrr Sebi9590 seninde uzanırken daha çoğalıyor mu canım ben yatamıyorum suan bile oturma isteği olur ciğerlerim dolmuyor sanki
Hlyagnrr Miniminikuss bende acaba bende mi bi problem var diyordum canım suan bile yatıyorum ama yatamıyorum oturmam lazım ciğerlerimi doldurmuyor sanki nefesim hep bir baskı var Allah yardımcımız olsun 🤲
Sebi9590 Hlyagnrr evet yatinca cogaliyo sanki boguluyorum ,yatinca doğrulasim oturasim geliyo bu yuzden
azveoz Hlyagnrr ben ben ben hatta doktor astım alerji olduğumu söyledi ilk defa gebelikte yaşadım 5-6. Aya kadar sürdü ventolin kullandın günde 3-4 fıs, şimdi 34 haftadayım çok azaldı o zamana göre demek ki sebebi gebelik
Jasminjas Benim de o haftalarda çok çarpıntım ve nefes darlığım oluyodu zamanla geçiyo, sonrasında da bebek büyüdüğü için nefes darlığı başlıyo, yine de doktorunuza danışın ama bi problem olmadığı kanaatindeyim