UrasEgeninannesi ElifNilMom bende bekleyeyim şurada. Heyecanla bekliyorum oğluşumun hareketlerini .14+2 yiz 😊👶🏻🧿
Sedley ElifNilMom 16 haftanın sonlarına doğru hissettim ama emin olamıyordum gaz mı bebek mi diye şuan 17+4 oldum daha rahat anlıyorum oturunca yada yatınca pıt pıt atıyo bazen geriliyo karnım şişiyo iniyo 🥰🥰🥰
Busra221 Yeni_anne_ Ay aynı ben . 😒bende 19+2 hiç bişey hissetmiyorum karnıma bastıkça bi sertlik hissediyorum herhalde suan burda deyip geçiştiriyorum kendimi 😅
fosforlukalem 16'da hissetmeye başladım hissetmeye. 18'deyim genel olarak yamuk göbekle dolaşıyorum hareketlerden ve toplanmasından dolayı. Sonlara doğru zıplar mı atlar mı napar bilmiyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🥰
Ee_i11 20.haftamda hissettim tekmelerini daha önceleride oldu sanki 18.haftadan sonra gazla karıştırdım sanırım. Şuan baya kıpır kıpır tekmeliyor .
Kiwi12 Esme demiştim zaten inanmazsınız ama bunu bir tek o an anne anlat bence hisseder anlatmaya kimse anlayamaz
Aslimik 20 haftalık bu hafta hissettim kalp gibi attı sabah aç karnima iki gün önce çok heyecanlandım 😊