Snmgks rmys_06 ben ağrıyan bölgeye soğuk kompres uyguluyorum çok rahatlatıyor denememizi tavsiye ederim umarım işe yarar geçmiş olsun 🙏
Kelebek1_ rmys_06 maalesef gebelikte sık rastlanan bir sorun baş ağrısı bende çok sık yaşadım soğuk suyla kafamı yıkardım viks sürerdim başıma masaj yaptırırdım iyi gelirdi geçmeyecek gibi olduğunda direk serum taktırmaya 🤷🏻♀️
juliet rmys_06 buz koyabilirsin, nane yağı gibi ferahlatıcı kremlerde çok işe yarıyor. Farmaside at kestanesi kremi var hamilelerde kullanabiliyor onu deneyebilirsin ben kullanıyorum
Svdsr Doktorun al diyorsa mutlaka al ilac. Allah’in izniyle hic bir sekilde sorun olmuyor. Bende almadim hep nane yagi falan filan yaptim ve agri kitledi... bosver ilacim bebege etkisi Allah’in izniyle.
juliet rmys_06 rica ederim sordum soruşturdum kullanabilirsin dediler 30. Haftadayım bi sıkıntı olmadı allah şifa versin ❤️
Hfztrk rmys_06 aktarlarda migren kremi yada migren taşı diye adlandırılan ürünler var ben çok faydasını gördüm ağrıyı direk azaltıp geçiriyordu umarım sizdede işe yarar çok geçmiş olsun