zelis63 Arkadaslar sabahtan beri ara ara sümüksü akıntım var ama renksiz şeffaf acaba illa içinde kan mı olmalı nişan mı bu !?
Selalee22 zelis63 renksiz nişan olmaz sanki benim yaklasik bir aydir oyle sümüksü seffaf oluyor nişan pembmsi yada kanli yada kahverngi yada direkt suyun gelir belli olmaz ama senin dedigin nişan dgl sanirim
Emin_e zelis63 benim nisanim hic kanli olmadi ama bir kac gun once geldi son gun yoğunlaştı.. olabilir yabi sanciniz olursa veya suyunuz gelirse dikkatli olun
meftun1anne zelis63 39 a giriyorum canım yarın bugün 2 kere denk geldi bende çok tedirgin oldum acaba nişan mi değil mi diye
zelis63 meftun1anne son günler bende yarın 38. Haftalık oluyorm bendede Bugun öğlen saatleri geldi sildikçe geldi belimdede hafiften ağrı var ama başka belirtimde yok
meftun1anne zelis63 kuzum belindeki ağrı aşağıya vuruyor mu 38den itibaren doğum beklenen birşey çünkü
zelis63 meftun1anne bazen vuruyor canm şimdi lavaboya gittim yine gelmiş ya çok merak ediyorm doktor nstye bagladı zaten sancım çıktı gelebilir her an dedi
zelis63 Efuchama baya kıvamlı karnımdada hafif bir sancı var ama çok hafif pskolojikmen mi yapıyorm bilmiyorm