Demus Eymensmom35 bende daha 28 Haftaligim ama hala hastane seçemedim şimdilik buca kadın doguma devam
edanur2426 Zeynep_35 nasıldı memnun kaldınız mı ben 31 haftalığım hala hastanem yok devamlı düzenli gttğim doktor da yok ücret ne kadardı
Eymensmom35 zeynepcelikss bende egepolle su arasında kalmıştım ama Su hastanesi dahada hoşuma gitti nedensse 🥰😀egepolde kazıkcı baya refakatçi için bile ayrıca 250tl alıyor şişiriyolar
Atyechan zeynepcelikss zeynepcelikss cnm bn mine hanıma gıdıyorum 105 tl muayenesi dogumda farketmıyo sezaryan ve normal oda 3500 tl
Degisken Normal doğum isteyenler egepol den uzak durun çünkü mesai saatleri dışında doğuma kendi doktoruz değil nöbetçi dr giriyor. Yazık 4000 liraya..
Buko35 Degisken Yldzeyll bize 2800 işitme testi ve aşılar ilk muayene dahil denildi Canım bir yanlışlık olmasın ? Ne zaman sordun
Degisken Gitmek istediğim dr Alsancakta ali öner erdoğdu. gidebildiğim hastane atasağlık.pazartesi başlıycam. Doğum fiyatları aynı olsada muayne ücreti yüzünden ali dr’a gidemiyorum:(
Hediyeee Degisken bnde ali onerde tüp bebek tedavisi oldum çok şükür ilk denemede tuttu ama evet bnde muayane ücretleri yüksek diye ona şuan gidemiyorum yazık o kadar paraya yani