Nuniss Haftada bebislerinizin kilosu ne kadardi kızlar doktorum iyi dedi ama sanki az gibi geliyor bana
Nuniss Kbrmrt57 daha yuksekleri duyunca insan o zaman benimki zayıf mi diye düşünmeden edemiyor insan🤦
Nuniss Aysekmn oy masallah nasıl besleniyorsun canım Gerçi seninki için biraz tombiş dediyse 1600 normal mi o zaman 🙈
Kbrmrt57 Nuniss aynen öyle direk acaba bdn düzgün beslenemedim mi diye sorguluyor insan kendini boyu kaçtı sizinkinin
Aysekmn Nuniss valla pekmez muz kaşar biraz fazla yiyorum kilo alsın diye baya faydası olmuş onların da 😄
Aysekmn Nuniss seninde iyi canım çok kötü değil internette 1400 1600 normal sayılır yazıyordu zaten 😊
Aysekmn Nuniss her bebeğin bünyesi bir olmayabilir doktor iyi dediği sürece sorun yoktur gönlünü ferah tut sen 😊
Nuryldrm Nuniss 30 haftalıkken 1.560 gramdı banada az gelmişti ama doktor normal dedi şuan 38 haftaliğim 4 gün önce kontröle gitmiştik 3.100 gram olmuştu😊🌸
Nuniss Kbrmrt57 boyunu cm olarak söylemiyor bizimki hafta olarak söylüyor haftamla uyumlu görünüyordu ama bende merak ediyorum bir dahaki sefere ayrıca sorucam kaç cm diye ☺️