Cnmanne tabı kı dualarımızdasın rabbım kucagına almahı nasıp etsin ama ilk zamanlar sık, usg zaten zarar verir, zaten hassassın bıde hastaneye gıt gel sureklı yolculuk hareket derken bebegide ıncıtmıs olrsun yanı ne bıleyım kanaman vs olmazsa kendı halıne bırak bı sure ve dedıgım gıbı hep sola yat sut urunlerı ve fındık fıstık tuket. Doktor cahırırsa bır bahane uydur gıtme yanı kanaman olmaz kendılıgınden dusmezse. Hanı olur ya bazen hıc takmadıgın zamanda bırsey karsına cıkar y da senı bulur. Bunuda hhıc hamıle degılmıs gıbı karsıla. Bıkac hafya bekle. Ben ogrendıgımde 8 haftalıktı adetım gecıkmıstı 15 gun ama sırf kotu bıseyle karsılasmamak ıcın ne test yaptım ne doktora gıttım. Adetm gecıkten 3 gun sonra hamıleymıs gıbı hareketlerıme dıkkat ettm yatıs ıma beslenmeme vs en en son bı test yapaym dedm hamıleydim. Doktora gıttıgmzde zaten bır rısk vs kalmamosto. 4 5 6 haftalık vs olunca zaten sorunlu surecler oluyor tam gelısemıyor kalp duyulmuyor illa strese gırıyorsun bu sefer strese baglı olarak bebek zarar goruyor derken dusuk ıhtımalın yumselıyl. Sen smdılık kendını rahatlat ye ıc yat ıs yapma ilişki, agır seyler, uzuntu vs bunları bırsure kenara bırak. Doktor He r cahırdıgınd gıtme yolculukta zarar verıyor. Kendınce bır dınlenme ve beslenme programı yap bakalım. Insallah gelısırde su sıkntılı surecı atlatırsın