hilal_yener Krdskubra benim eşimde eve geldiğinde ev mis gibi çamaşır suyu kokmuş diyor 😂 dalga geçiyor
Beyzaharun hilal_yener maalesef cnm allah razı olsun , annemde böyle teyzemde ananemde böyleydi ben genetik olduğunu düşünüyorum bu temizlik hastalığının , yaşam kaliteni okadar etkiliyor ki çok yıpratıcı bir hastalık
hilal_yener Krdskubra eşimde bana çok kızıyor bu kadar sık temizlik yapınca çünkü bel ağrısı çok çekiyorum sonra bide vucudum ödem yapmaya başladı ayakta cok durunca ayaklarım şişiyor ağrıyor 😭
Tulay1234 hilal_yener birşey sorabilir miiyim bebeğim dün mesela hiç durmaksızın tekme attı bugün neredeyse fazla atmadı tekme başınıza geldi mi hiç böylr birşey
hilal_yener Tulay1234 mesela şöyle düşünün siz gün içinde çok hareket ettiniz çok yorulursunuz değilmi ? Yorulunca naparsınız uzanır dinlenir hiç kalkmazsınız yattığınız yerden demi ? Bebeğinizide öyle düşünün bi süreden sonra çok hareket etmekten yoruluyor dinleniyor uyuyor korkulcak hiçbirşey yok ama hiç hareket etmiyorsa o zaman bi doktora görünün
hilal_yener SelinAli birşey olmaz canım oho ben uzanıyordum neler yapıyordum allaha şükür hiçbirşey olmadı ama sen yapma tabi dikkat et
Deletedmom137 hilal_yener gebe kalmadan önce öyleydim resmen her yer gözüme pis gelıyor doktorum yasakladı ev işlerini inanki zor sabredıyorum 😬😬😬