CgdmZtrk tugce0606 19-20 haftalık falandım. Öyle pıt pıt falan değildi valla. Okkalı bi tekme yemiştim 🙂
Yaman tugce0606 19 haftalikta ciliz tekmelerle net hissettim 17-18 haftada damar segirmesi gibi hissetmistim
Hazalderos tugce0606 19. Haftada hafif et seyirmesi gibi bir hareket hissetim. Şimdi 24 haftalığız eşim elini koyduğund hissedebiliyor bazen canımı dahi acıtıyor 😀
tugce0606 Hazalderos 🤭 maşallah . Pıt pıt bişi oluyor bende de kalp atışı gibi ama erken diye düşünüyorum 16dayim
Sydylmz tugce0606 ilk 16 da hissettim ama ilk gebeligim pıt pıt böyle baloncuk sönmesi gbi ben gaz hareketi fln sandm ama gün geçtikçe hareketler coğaldı ve şiddeti arttı smdi 24 haftalıgm sağolsun oğlum sürekli annesine varlığını hissettiriyor cok net tekmelerle 💙🥰
tugce0606 Twinksmom yok kuzum su anlık bı acı vs bişey yok hamile olduğumu bile anlamıyorum bazen sadece bel ağrım var 🌺
inancin_annesi tugce0606 18e girdim dun bende sanki bisiler olmaya basladi insallah bebegimdir o bagirsak hreketi falan degldir🙈
Nrglahmet tugce0606 19.haftalığım 2 3 gündür pıt pıt şeklinde hissediyodum ara sıra dün tetanoz aşısı olduktan sonra hiç hissetmedim normalmidir acaba?
tugce0606 Nrglahmet kuzum onu bilmiyorum ya benimde 2 hafta sonra tetanoz aşık var ilk defa olucam ama sanmıyorum asiyla alakalı değildir kontrol zamanıniz geldiyse bı doktora sorun içiniz rahatlasın🌺🌺
Minnaksever 19.haftada tekme hissettim bu ne ki dedim elimi koydum elimin altında döndü iki gecedir hissediyordum da gaz sanıyordum 😁 akşam gelince eşime de tekme atmıştı ağlaşmıştık