58_edaygmr_58 Merhaba hamişler 🌸 En ucuz bebek market sayfasından alış veriş yapanlar vardı siparişi nasıl veriyorsunuz instegram dan mı googleden mi yoksa play store den indirip mi Ve ürünleri kaliteli mi Sipariş vermek istiyorum da yardımcı olursanız
Dsg 58_edaygmr_58 Hem sezon indirimi hem de https://indirimcicim.com/?mref=serkanb kayıt olunca her markanın kendine göre ₺ indirimi var bence bakmalısınız bebeğime bir çok uygun ürün aldım kayıt olunca geliyor indirimler
Tugce066 58_edaygmr_58 ınstagramdan sayfasına girip veriyorum gerçekten ürünler bire bir aynı geliyor sürekli alıyorum öneri isteyen varsa sayfa bi kaçtane daha önerebilirim
Dilane 58_edaygmr_58 bende web sayfasından sipariş verdim bugün geldi kargom gayet uygun ve bire bir geldi kıyafetlerim öneririm 👍
Busegulce 58_edaygmr_58 web sayfasından sipariş verdim ben 2 takım birinin kolu lekeli geldi ama diğeri çok güzel geldi
58_edaygmr_58 Tugce066 orda ürünleri tek tek paylaşmıyorlar sanırım video halinde altında fiyat da yazmıyor onun için sordum teşekkür ederim 🌸🌸
Aygul01 Tugce066 hangisi mesela canim bende araştırıyorum güvenilir hangisi var diye ama o kadar çok ki 🤷🏻♀️
58_edaygmr_58 Busegulce gülerek kullanın 🌸 Değiştirecek misiniz yada instegram sayfasında bildirin bence
Eymensmom35 58_edaygmr_58 evet güzel ürünleri instgrmdn tıklıyorum sayfasına ordaan baya ürün aldım çantasından kangurusna alt açmasından kıyafetine birebir aynısı geldi
58_edaygmr_58 Eymensmom35 ne güzel hayırlı olsun gülerek kullanın emin olmak istedim beğendiğim ürünleri var veriyim bende sipariş teşekkür ederim 🌸
58_edaygmr_58 Aygul01 bebemer_bebe ve prensesbebee sayfaları var onların ürününde güzel bebemer den yarın sipariş vercem tekrardan sende bakabilirsin
Aygul01 58_edaygmr_58 ay iki sayfayada bayıldım 😍 hem çok hoş seyler ve çok uygun çok sagol kuzum ya kesin buralardan birseyler alırım 🥰