Sefiriniizi Arkadaslar elimde bi tane gonal f kaldi daha yeni aldim.uygun fiyatla vericem.ankara ici elden teslim de olur.disardaki fiyati 500- 750 arasi ben daha dusuk vercem
Akbebekbabim Sefiriniizi benimde kaldı elimde ikinci tedaviye gerek kalmadı şükür kendiliğimden hamile kaldım
Beebisimm Sefiriniizi belki maddi durum ile alakalı bir durumdur ama sonuçta alırken o meblağı gözünüzden çıkarmışsınız bence sizin gibi ihtiyaç duyan birine bebeğinizin hayrına verseniz daha güzel olur 🌸
Cyln7701_ Sevdadeniz_ yumurta geliştirmek büyütmek için kullanılan bir iğne canım normalde yurt dışından Türkiye ye gidiyor
DenizEliz meliccccc cileeeeem dün gördüm seni geri gelmissin nasılsın sen beni tanımıyosun ama ben senin durumunu biliyorum canım nasılsın 🥰🥰
meliccccc DenizEliz 🥰🥰iyiyim canm benm cok sukur🥰 tup bebek transferi oldum heyecanla sonucu bekliyorum🥰🤰🤰 yaa dun ben senin miniginin esyalarina bakarken icim gitmisti biliyomusun🥰allah saglikla giydirmeyi nasip etsin kuzum👼👼
Sefiriniizi Beebisimm gonlum ondan yana.ama hem mikrocip yaptrcam hem pgt .ve 4 kez dondrulmus denedim ben de zorlandim artik
DenizEliz meliccccc sen gittiğinde ben hamile değildim biliyormusun bebek için uğraşıyprdum hep bana cevap verirdin suan 29 haftalık oldum hep seni merak ettim geri dönmene çok sevindim canım benim umarım güzel haberlerini verirsin çok mutlu oldum seni görüncee🥰🥰🥰🥰🥰
meliccccc DenizEliz ben o minigi yerim yaaa duygulandimmm🥰🥰 amiin kuzum insallah allah razi olsun senide bebeginde kavustursun saglicakla insallah🥰🥰😘
meliccccc DenizEliz asla unutmaam😍 guzel haberimi hep burdaki dostlarimi etiketleyerek paylascam allah nasip ederse insallah🥰🥰
Beebisimm Sefiriniizi haklısınız, belirttim ya başta da belki maddi durum ile alakalıdır diye, Allah yardımcınız olsun🌸